När helgen bjuder på en bloggträff i solskenet

Alla bilder är tagna med Fujifilm XT-2 och Fujifilm XF 56mm/1.2

Att få inbjudan till en träff med sköna influencertjejer är lätt att tacka JA till, så när fina Katta fixade en träff i Lilla Ugglebo, då packade jag väskan såklart :-). För att göra det enkelt för mig så länkar jag till alla deltagande tjejer här så hoppas jag ni kikar in till dem alla och hittar fler härliga bilder från helgen!!

Sallys Hus : Från tekopp till bergstopp : Gott för själen : Helenas enkla vardag : Drömhus : Inredning & Guldkanter : Tina ME : House of Adela : Lite som livet : Ann-Sofie : Helena : GylleboAnnika

 

 

Värdinnan log ikapp med solstrålarna på altanen och dukade fram massor med gott att både äta och dricka och även om flera av oss aldrig träffats så blev det så bra direkt från början!

 

 

 

 

 

Vi satt ömsom och pratade om allt mellan himmel och jord, med mycket fokus på affiliates, bloggnätverk, fototeknik, kameror och bloggande i allmänhet förstås, och ömsom gick runt och plåtade i Katarinas vackra trädgård (som ni får se lite mer av i ett separat inlägg inom kort).

 

 

 

Medan Katarina, med hjälp av hennes spralliga och ursöta dotter Kajsa, fixade fram en plockbuffé till oss så gick vi laget runt och presenterade oss med lite av vår bakgrund inom bloggvärlden, vad vi gör förutom att blogga, familjeförhållanden och lite så. Jätteintressant att höra mer om personen bakom en blogg eller ett Instagramkonto!

 

 

Mitt, i stort sett alltid tillsammans, ressällskap Lena njöt av solen, sällskapet och bjöd verkligen på sin välkomnande sida.

 

 

Att njuta av trevliga diskussioner lite varstans i trädgården var precis sådär avslappnat som det såg ut.

 

Efter många härliga timmar tillsammans var det dags att låsa in soffkuddarna och ta en taxi in till Slottskällaren i Örebro där vi skulle äta middag och sen bo på Elite hotel.

 

 

Att sitta precis vid Örebro slott och äta middag är inte alls tokigt, absolut inte när solen skiner och tjejkompisarna skiner ännu mer. Vi skrattade gott, åt gott och drack gott ända tills mina ögon gick i kors och jag nöjt kröp ner i sängen och är ganska säker på att jag sov som en stock innan Lena hade klivit ut ur duschen :-).

Stort TACK till alla inblandade för en fantastisk helg. Jag ser redan fram emot nästa gång. Vad sa vi nu? En flygresa skulle den innefatta eller hur :-). I’m ready!!

 

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Sallys hus

  21 maj, 2018

  Hallå där raring..
  Men ååå så fina bilder och så fin text! Du är duktig du…<3
  Å japp såååklaaart måste vi ses snart och flygresa kan gärna vara en del av innehållet…;)
  Kraaaaaam

 2. Svara

  Helenas enkla vardag

  21 maj, 2018

  Åh vilket fint inlägg.. Dina bilder är superfina, så duktig fotograf. Katta och jag får boka in en date med dig, då kan vi smida mer planer, för framtida event.
  kram Helena

 3. Svara

  Lena - gott för själen

  22 maj, 2018

  Vilken härlig sammanfattning! Och som vanligt, toppenbilder! Tack för sällskapet. Alltid lika trevligt!

  Jamen visst, flygresa får det bli ;-)

  Kram Lena

 4. Svara

  Tina ME

  22 maj, 2018

  Så vackra bilder från en fantastisk helg! Kramar //Tina

LEAVE A COMMENT