När helgen bara blir helt perfekt

Vilken helg vi har haft! Häng med neråt och se vad vi har haft för oss!

 

Redan i torsdags vid lunch så hade vi i princip bestämt oss för att köpa en ny husvagn men vi var inte helt nöjda med den rabatt de kunde ge oss, så det var en liten gnagande känsla i kroppen att vi kanske tog förhastade beslut. Jag tog då en snabb titt på Blocket.se och samma morgon hade det lagts in en annons om en bara 3 år gammal vagn som var identisk med den vi planerat att köpa. Denna var dessutom i princip helt oanvänd och stått i en carport i ett par år utan att bli använd. Var det vår chans? Priset var mycket bra, och tillbehören var värda mycket pengar. Kunde det vara så bra, eller var det för bra för att vara sant?

Nåväl, i fredags så slutade jag tidigare och vi åkte ända ner till Skövde på vinst och förlust och tittade på vagnen. Ägaren och hans fru bjöd in oss på fika i solen medan vi väntade på att det var dags att åka med vagnen för besiktning. Så himla mysigt och hemtrevligt!

Mot kvällningen var det dags att besikta, gasoltesta och fukttesta vagnen då det inte var gjort sedan vagnen var ny. Vi satt hos bilprovningen och höll tummarna så hårt som vi bara kunde, och efter en timme kunde vi rulla därifrån med en helt godkänd husvagn.

Vi skrev alla papper, betalade och började rulla hemåt, med vår fina fina husvagn hängandes bakom bilen. Yaaaay!!

Ni kommer att få hänga med oss på vårt husvagnsliv så många gånger framöver så jag besparar er fler bilder än de ovan :-).

 

Sen blev det lördag. Micke åkte och spelade innebandycup i Västerås med sonen medan jag mötte upp vännerna Marika, Anders och barnen för att följa med på deras husvagnsjakt. Hos husvagnsfirman mötte vi även Johanna och barnen. Förhoppningsvis så kommer vi alla att kunna åka iväg någon helg ihop. Även Mickes bror Stefan med familj och 3 av mina kusiner har husvagn så jag hoppas på massor med kul framöver :-).

Mot kvällen så bjöd Marika och Anders oss på “en enkel” middag. HIMMEL så gott det var med grillad lax, kallskuret, jordgubbar, bubbel och massor med gott. Efter flera härliga timmar med diskussioner om allt mellan himmel och jord så somnade jag sittandes med huvudet mot Mickes axel så då susade vi hemåt och slocknade direkt.

 

 

Söndagen började med en morgontur till skogen med Johanna. Vi luftade macro-objektiven och gick lös på alla blåsippor och vitsippor i ett par timmar och avslutade med en kort promenad i skogen och vid dyarna i Enköping. Så himla mysigt!

Nu är det söndag kväll, sonen klev precis in genom dörren och vi två ska glo på TV-serier medan Micke sitter i bilen på väg tillbaka till Oslo för veckans jobb. Det har varit en helt fantastiskt perfekt helg och jag är 100% fylld av vänskap och positiv energi.

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  23 april, 2018

  Så glad för er skull! Husvagnsliv är riktigt härligt!

  Kram Lena

 2. Svara

  Liselotte Johansson

  29 april, 2018

  Det är säkert jättehärligt med husvagnsliv. Vi köpte en för två år sedan mest för att ha när dottern är på simtävlingar och åka på semester med vår hund. Nu har maken på gamla dar blivit allergisk så hunden får inte följa med i husvagnen. Då vill inte jag heller följa med så jag vet inte om det blir någon mer husvagnssemester. Jag och hunden kanske får bo i förtältet.

LEAVE A COMMENT