När fröken Matrix flyttade in i familjen

I går lämnade vi vår husvagn på Bossebil i Åsbro utanför Askersund, och med hemåt fick fröken Matrix åka istället. Visst är hon väl fin?! Rymlig men klart mycket trängre än i husvagnen, men det gör inget för det behöver inte vara som hemma när man åker iväg med husbilen.

Bilen är en Adria Matrix 670 SC Plus QB och vad SC står för vet jag inte, men QB står för Queenbed, alltså en dubbelsäng som är “mitt i rummet”. Den är från 2014 så den är inte ny, men den här duger mer än gott och väl för oss.

Med oss för att hämta husbilen åkte våra nära vänner Marika och Anders och på vägen tillbaka stannade vi till på ett företag i Örebro och se.. där blev det husbilsköp för dem också. En jättefin bil kommer flytta hem till dom i morgon :-)… så nu kan vi åka på gemensamma turer och i vinter kommer det alltså stå två husbilar på våra säsongsplatser istället för husvagnar.

Mer om hur det ser ut inuti husbilen lovar jag att ni ska få se inom kort, än så länge har jag bara hunnit lägga dit sängkläder och ett par prydnadskuddar.. sen började det hällregna så jag hann precis kasta mig in genom dörren innan det brakade loss totalt.

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Hannas krypin

  19 juli, 2022

  Så snygg er nya husbil är. Hoppas att ni kommer trivas bra i den.

  • Svara

   Ulrica

   28 juli, 2022

   Tusen tack, vad snällt av dig :)

 2. Svara

  Monika

  28 juli, 2022

  Är lite fascinerad över betydelsen av tidsbegrepp människor använder. Min man säger att han ska göra saker strax. För mig innebär det inom en kvart men för honom kan det innebära flera dagar. Inom kort skulle vi få se bilder inifrån er husbil. Kan konstatera att inom kort för dig åtminstone betyder 1 månad, för mig 1 vecka.
  Kram Monika

  • Svara

   Ulrica

   28 juli, 2022

   Hejsan Monika,
   Tack för din fina kommentar :). Ja.. för mig betyder också strax inom kanske en halvtimme.. men just nu så är jag i en djup bloggsvacka så då blev strax väldigt länge tydligen.
   Jag lovar att det där strax ska bli till väldigt snart.. husbilen behöver bara städas lite efter att ha varit ute på ett par turer :).

   Vad glad jag blir att du tittar in, det betyder mycket för mig!
   Varma kramar
   Ulrica

LEAVE A COMMENT