När fröken Matrix flyttade in i familjen

I går lämnade vi vår husvagn på Bossebil i Åsbro utanför Askersund, och med hemåt fick fröken Matrix åka istället. Visst är hon väl fin?! Rymlig men klart mycket trängre än i husvagnen, men det gör inget för det behöver inte vara som hemma när man åker iväg med husbilen.

Bilen är en Adria Matrix 670 SC Plus QB och vad SC står för vet jag inte, men QB står för Queenbed, alltså en dubbelsäng som är “mitt i rummet”. Den är från 2014 så den är inte ny, men den här duger mer än gott och väl för oss.

Med oss för att hämta husbilen åkte våra nära vänner Marika och Anders och på vägen tillbaka stannade vi till på ett företag i Örebro och se.. där blev det husbilsköp för dem också. En jättefin bil kommer flytta hem till dom i morgon :-)… så nu kan vi åka på gemensamma turer och i vinter kommer det alltså stå två husbilar på våra säsongsplatser istället för husvagnar.

Mer om hur det ser ut inuti husbilen lovar jag att ni ska få se inom kort, än så länge har jag bara hunnit lägga dit sängkläder och ett par prydnadskuddar.. sen började det hällregna så jag hann precis kasta mig in genom dörren innan det brakade loss totalt.