När Fab 5 åkte till Säfsen på myshelg

Att få visa sitt smultronställe för sina vänner

Under dag ett på vår årligt hemliga resa så bara njöt vi i stugan av god mat, sällskapsspel och djupa diskussioner. När natten blev till morgon så njöt vi av en lång frukost i pyjamas innan vi pälsade på oss varma kläder och begav oss till gapskjulet vid Majatjärn.

 

Jag hade tagit med en kasse ved ifrån mina föräldrar och satte fyr på elden vilket behövdes för det var ganska fuktig kyla ute. Att bara få stå där och njuta av elden, småprata och äta lite bullar och varm choklad med vispgrädde, det är livet!

Johanna fixar korven.

 

 

Johanna älskar att fotografera och jag är ju som jag är, men de andra tre tjejerna har lite svårt att förstå att vi har en mobil och kamera klistrad i händerna hela tiden och retas gärna lite med oss :). Bara för det så tog jag fram bloggfasonerna på riktigt och arrangerade bilder på oss alla och det blev jättelyckat!

 

Majatjärn är inte en stor tjärn, men det finns ganska mycket stora fiskar där och att ta en promenad runt är jättehärligt.

 

Johanna tog några bilder på mig när jag bara njöt av vädret och att bli lite blöt i rumpan kan jag ta om jag får sitta där och se över vattnet och bergen.

Dags att åka hemåt

Efter några timmar hade elden falnat och kylan började krypa inpå kroppen, så vi hoppade in i bilen och väldigt nöjda åkte hemåt igen.
TACK tjejer för en fantastisk helg!! Jag ser redan nu fram emot var vi hamnar nästa år.