När Arvid Nordquist landade i soffhörnet

150921_arvidnordqvist_earlgrey_hus30_DSCF1549

 

150921_arvidnordqvist_earlgrey_hus30_DSCF1550

 

150921_arvidnordqvist_earlgrey_hus30_DSCF1553

Jag älskar te, det har nog ingen undgått, MEN jag dricker väldigt få sorters te. Jag dricker enbart English breakfast och vissa former av Earl Grey.

När det då dök upp en liten kartong med Arvid Nordquists Earl Grey i brevlådan så blev jag så himla glad och jag dricker oftast te med mjölk i, men denna hade verkligen en mjuk och len smak, fylld med rätt smak för mig, så ingen mjölk behövdes alls. Detta te är dessutom framtaget miljövänligt samt fairtrade så det känns lite extra bra att dricka just dessa.

Så, att få krypa upp i soffhörnet med en kopp te var väldigt uppskattat, och ja, OK.. jag föll för frestelsen att ta en liten “tea cookie” till :-)

Detta te är dessvärre inget billigt te så det är inget som jag kommer att dricka så där hur som helst, men till lördagsfrukosten blir det absolut detta!

——————————

Och så var det måndag igen.

För mig väntar en ganska lugn vecka, med ett litet bloggevent på fredag och tjejmiddag på lördag. Vad händer hos er?

27 september, 2015
28 september, 2015

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  home2tiny

  28 september, 2015

  Jag är ju en kaffekärring, men då och då, speciellt nu på hösten blir det en och annan kopp te. På tal om kopp, din kopp där, japp hade jag gärna suttit och druckit te ur den….. Jag har en rätt så lagom vecka, med några möten bara. Kramisar Tina

 2. Svara

  Maria at inredningsvis

  28 september, 2015

  ÅHHH vilken skönhet till kopp :) jag är en sann tenaroman och säger ALDRIG nej när det vankas te sedan finns det ju så många härliga sorter.Jag rekommenderar ett grönt te som heter Havtorn & Gojjibär det är MAKAKALÖST!

  Idag är det orient dekor på bloggen :)

  ha en fin vecka!

  LOVE Maria

 3. Svara

  Annelie

  29 september, 2015

  Jag är nu också en te-drinkare! Tycker du ska testa min favorit Lady Grey. Lite rundare i smaken än hennes man Earl Grey 😉
  Kram

 4. Svara

  LIFESTYLE by Sessan

  2 oktober, 2015

  Den måste smakas.
  Sessan är kaffe kärring om dagen & hela året runt, men när hösten kommer vill jag mysa i soffan bland kuddar & plädar med goda teer. Jag vet inte hur många olika sorter jag har, men många & alltid nyfiken på flera.

  Fin fredag & helg till dig

LEAVE A COMMENT