När Arvid Nordquist landade i soffhörnet

150921_arvidnordqvist_earlgrey_hus30_DSCF1549

 

150921_arvidnordqvist_earlgrey_hus30_DSCF1550

 

150921_arvidnordqvist_earlgrey_hus30_DSCF1553

Jag älskar te, det har nog ingen undgått, MEN jag dricker väldigt få sorters te. Jag dricker enbart English breakfast och vissa former av Earl Grey.

När det då dök upp en liten kartong med Arvid Nordquists Earl Grey i brevlådan så blev jag så himla glad och jag dricker oftast te med mjölk i, men denna hade verkligen en mjuk och len smak, fylld med rätt smak för mig, så ingen mjölk behövdes alls. Detta te är dessutom framtaget miljövänligt samt fairtrade så det känns lite extra bra att dricka just dessa.

Så, att få krypa upp i soffhörnet med en kopp te var väldigt uppskattat, och ja, OK.. jag föll för frestelsen att ta en liten “tea cookie” till :-)

Detta te är dessvärre inget billigt te så det är inget som jag kommer att dricka så där hur som helst, men till lördagsfrukosten blir det absolut detta!

——————————

Och så var det måndag igen.

För mig väntar en ganska lugn vecka, med ett litet bloggevent på fredag och tjejmiddag på lördag. Vad händer hos er?