Nämen, nu är det fredag!!
Inlägget innehåller reklamlänkar till Ellos och Mio

Godmorgon alla fina läsare!

Jag måste börja med att säga att jag är så himla glad över alla som tittar in här ♡.

Idag är det äntligen fredag, mannen är hemma efter två veckors jobb i Oslo och vi får helgen tillsammans innan vardagen slår tillbaka igen.

Hemma har jag börjat julpynta lite. Jag är en notorisk regelbrytare när det gäller vissa saker, såna där som folk spärrar upp ögonen på. Jag lyssnar på julmusik mitt i sommaren om jag vill, och julgranen får gärna flytta in redan första advent. Som ni ser så lyser fina adventsljusstaken i fönstret redan, trots att första advent inte är förrän på söndag och ja.. sån är jag ❊

På just det här soffbordet har det inte flyttat in någon liten gran än, jag har en ormbunke i min stora vas ifrån Svenskt Tenn men den kanske får hitta en annan plats snart och lämna plats för en liten gran. Ljusstaken som jag köpte på Mio gillar jag massor!! Det känns som någon liten mix av en mistel och en julgran.

Men hörrni… innan det är dags att fira fredag så är det en sjukt fullspäckad arbetsdag som väntar, så tjopp tjopp.. dags att börja jobba!! Pussåkram på er ✮