Nämen hallå där, det är bara jag

Hej svejs på er!

Jag fick frågan igår var jag höll hus nuförtiden och jag är här, jag lovar :-). Jag har bara en liten svacka när det gäller foto, blogg och jag känner att jag behöver hitta upp igen. Jag ska ärligt erkänna att jag inte riktigt känt mig så piggelin efter min operation, kroppen och själen liksom sade ifrån och ville inte riktigt vara på min sida.

Men jag är här, och mår mycket bättre idag. På hemmafronten pysslar vi för fullt med vårt blivande uterum och igår började jag måla virket som ska bli själva stommen. Vi bygger alltså stommen själva istället för att köpa en byggsats, och som det ser ut nu så blir uterummet ca 6,5 meter långt och 3,7 meter djupt och det kommer att bli så himla fint!!

Nu ska jag jobba på, idag händer det lite nytt på jobbet som ska bli väldigt spännande.. så jag bara passar på att önska er en riktig toppendag ❤️