Näe, nu måste jag ut i skogen!!

 

När det är minusgrader, frosten biter sig fast i träden och snöflingorna singlar ner, då måste jag ut.. ut från lördags-slappandet, ut från ytterdörren och ut i skogen, om så bara för ett par timmar :-). Att få känna att nästippen blir lite rödrosig, fingertopparna är så där så man inte vill göra annat än stoppa ner dem i ett varmt bad och mössan kryper tätt inpå öronen.. då känns det bra!

 

Micke och jag packade ryggsäcken och kameraväskan och åkte till Bredsand som ligger några kilometer ifrån oss. Vi satt i bilen och funderade på om det fanns ved vid grillplatsen och vi beslutade oss för att åka ut på vinst och förlust och gissa om vi hade tur. Det fanns ingen ved men en familj som var på väg att åka hade inte hunnit släcka elden så vi fick glöd precis lagom för att grilla våra korvar. Till nästa gång lär vi ta med oss egen ved.

Vi är helt enkelt grill-rookies tydligen *fniss*

 

 

När vi var nära parkeringen på väg hem så bad jag Micke att ta några äkta “bloggbilder” på mig och lite måste man ju göra för konsten så jag drog i en av den gigantiska granens grenar och det kändes som att ALL snö hamnade innanför jackan :-). Kyligt!! Jag måste dock ge min älskling en stor eloge för han börjar bli en riktigt duktig bloggsambo-fotograf *S*. Stackarn, han är totalt ointresserad av fotografering och är en äkta Instagram husband, men nu plåtar han för min skull vilket hjälper mig massor!

Jag hade med mig drönaren igen för att öva lite till. Det tar lite tid men jag lär mig lite mer för varje gång, och eftersom Micke jobbar i Norge i veckorna så när jag gjort alla de där normala “måstena” så frossar jag i tips och trix på Youtube så en mer korrekt inställd drönare kan jag absolut inte ha i alla fall :-). Nu är det bara upp till mig själv!

Vi fick några riktigt härliga timmar vid sjön innan vi åkte hem och kröp upp i soffhörnet, Micke med sport på TV och jag med bildredigering.

En bättre lördag helt enkelt