Mot storstan på 2-årsdagen

UH0_2319

Fredag 10 april

Idag är det två år sedan som jag började på mitt jobb, och jisses vad det har förändrats MASSOR sedan jag började. Jag gör näst intill inget av det jag anställdes för utan har fått helt nya utmaningar under tiden. De gamla arbetsuppgifterna har landat på andra kollegor som är mer lämpade för det än jag :)

Strax ska jag susa iväg mot huvudstaden för att titta på ett nytt kontor till oss då vi behöver ett litet krypin där när vi har olika typer av möten. Jag hoppas att det jag bokat in passar för behovet!

Ser ni att de vackra kvistarna jag fick börjar blomma? Gula underbara kvistar står vid köksfönstret och lyser så fint!

Nähä, dags att klä på sig och ta en kopp te och susa iväg. Sambon säger att om jag åker strax före sju så kommer jag i god tid till visningen som börjar nio, men åker jag halv åtta, då är jag körd med alla köer.. så jag tar med kameran och kommer jag jättetidigt så får jag väl passa på att plåta lite bland gatorna :)

KRAM