Mot storstan på 2-årsdagen

UH0_2319

Fredag 10 april

Idag är det två år sedan som jag började på mitt jobb, och jisses vad det har förändrats MASSOR sedan jag började. Jag gör näst intill inget av det jag anställdes för utan har fått helt nya utmaningar under tiden. De gamla arbetsuppgifterna har landat på andra kollegor som är mer lämpade för det än jag :)

Strax ska jag susa iväg mot huvudstaden för att titta på ett nytt kontor till oss då vi behöver ett litet krypin där när vi har olika typer av möten. Jag hoppas att det jag bokat in passar för behovet!

Ser ni att de vackra kvistarna jag fick börjar blomma? Gula underbara kvistar står vid köksfönstret och lyser så fint!

Nähä, dags att klä på sig och ta en kopp te och susa iväg. Sambon säger att om jag åker strax före sju så kommer jag i god tid till visningen som börjar nio, men åker jag halv åtta, då är jag körd med alla köer.. så jag tar med kameran och kommer jag jättetidigt så får jag väl passa på att plåta lite bland gatorna :)

KRAM

9 april, 2015
11 april, 2015

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Svara

  dianasdrömmar

  10 april, 2015

  Välkommen till storstan :) kram Diana

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  10 april, 2015

  Kul med dina superblandade arbetsuppgifter! Jag kan bara skriva under på vad han sa om tiderna och köerna. I alla fall om du ska in till city.

  Lycka till!

  Kram Lena

 3. Svara

  Hem & Trevligheter

  10 april, 2015

  Grattis till två år på världens bästa arbetsplats. :) Hoppas vi får många år framöver som jobbarkompisar (och vänner så klart). Sen tror jag nog inte att det var en fråga om kompetens utan mer att du inte kan hinna med alla uppgifter alldeles ensam. :)

  Ha nu så himla trevligt i helgen.
  Kram Linda

LEAVE A COMMENT