Mörk eller Ljus

150808_teacup_dark_UH0_4207

 

150808_teacup_light_UH0_4208

Godmorgon söndag!

Igår staplade jag mina tekoppar och fotade dem både mörkt och ljust. Den mörka dystra stilen på matfoto har väl inte gått någon förbi gissar jag, och även jag som egentligen gillar ljusa bilder bäst ville testa och märker att den stilen tilltalar mig väldigt mycket :). Nu passar den sig kanske inte för inredning och mode, men jag är obotlig och kommer nog aldrig hitta EN stil på mina bilder utan spretar vilt åt alla håll.

Hörrni inredningsbloggerskor!
Vad tror ni höstens tekoppstrend blir? Kör vi blått och vitt hela hösten och vintern eller kommer någon annan färg? Tipsa mig gärna om bloggar eller sidor där jag kan läsa om nyheter :)

————————-

Idag lyser solen här och jag ska fortsätta med sovrummet och avsluta kvällen med att äntligen få se sonen spela fotbollsmatch igen nu när säsongen drar igång.

Trevlig söndag, fina läsare