Morgonsolen flödar in i matsalen
Inlägget innehåller reklamlänkar till Newport och Mio

Hej och hå, nu är det torsdag och en ledig dag… en ledig dag som kommer att gå i hyperfart.. jag har precis kommit hem till prins William.. idag ska han och jag hänga själva fram till ungefär halv sex då farmor kommer och tar över så jag kan gå på min Återsken-övning :-). Denise jobbar och Adam är på samma fiskeresa som Micke är iväg på.. så då får mormor och farmor hoppa in och vara barnvakt.

Lilla prinsen vaknade tidigt och nu i skrivande stund börjar han bli riktigt trött så jag ska kasta ut oss på en promenad i solen så får han sova i vagnen.

Igår fick jag önskemål på att se mer bilder inifrån vårt nya hus och jag bjuder på en supersnabb bild från i morse innan jag åkte. Solen lyser in så underbart i matsalen, och det är nog det rum som är mest färdiginrett just nu. Vår matgrupp Sundborn kommer från Mio, vitrinskåp och lampa är från IKEA, ljusstakar från Newport och Svenskt tenn och ljuslyktor från Iittala. Vasen är från Svenskt tenn. Våra fusklupiner är från IKEA. Gardinerna kommer från IKEA och tapeten är från Boråstapeter.

Nu så.. dags för promenad :-). Ha en toppendag, alla godingar!