Momondo Open World Travel Ambassador

Inlägget är ett samarbete med momondo

Vilken kul grej – jag har blivit invald i momondos Open World Traveller ambassadörsprogram! Nu är jag en ambassadör för momondo!

Det är riktigt kul eftersom jag länge har använt momondo och har sparat mycket pengar genom att hitta de bästa priserna genom dem, men också flygresor och flygbolag som tänker mer på klimatet än andra. Nu får jag tillgång till de allra senaste kampanjerna, bra erbjudanden och nya funktioner från momondo för att dela med er läsare! Jag har också möjlighet att medverka i framtida inlägg från momondo, så håll utkik efter mig på momondos webbplats och i deras poster. #owtravelers #admomondo

Resebyråer av alla storlekar
De har ett stort utbud av resebyråer, inklusive alla de stora du redan känner till, men även de mindre leverantörerna, så du har störst chans att hitta billiga priser.

Inspiration och reseplanering
momondo handlar inte bara om priserna. Innan du kör igång med sökningen måste du klura ut vart du ska åka. momondo specialiserar sig på inspirerande innehåll och olika verktyg som hjälper dig att få resfeber och lust att åka till en ny plats.

Det handlar även om hållbart resande runt i världen
Även momondo tar ansvar när det gäller klimatet och det hållbara resandet och det tycker jag känns bra, att de gör vad de kan för att vi resenärer ska kunna resa lite bättre för varje dag som går.