Mitt galna Blocket-fynd

150727_hus30_swedishgrace_DSCF0579

En porslinsserie som jag tycker känns stilren men ändå effektfull är Rörstrands Swedish Grace.
Jag har hängt på Tradera och Blocket för att se om jag kan hitta delar till en serie och för en tid sedan hittade jag en tjej som ville byta upp sig till en helt annan serie och sålde sina ganska nya och oanvända delar till ett vrakpris, så.. jag cashade ut mina sista intjänade pengar från Tradedoubler och hämtade hem lite nytt porslin till våra skåp.

När vi dukar så kan vi mixa mellan vitt, ljusblått och mörkgrått vilket passar utmärkt!! Nu kan jag önska mig fler av samma sort för att få en större servis, och jag kommer garanterat att dammsuga Tradera och Blocket igen för att kanske hitta rosa eller gröna skålar, för att kunna variera dukning efter humör :)

—————————-

Jag hoppas att ni har en mysig torsdagkväll. Idag fick jag huset städat, och bilen har fått åka på helrekond så det känns fasligt rent och fint runt mig just nu. Senare i helgen kommer älsklingen äntligen hem så mina lördagsplaner gick om intet när han kommer hem lite senare än vanligt, men då ska jag roa mig med annat istället :). Nån som är sugen på en fika på lördag förmiddag kanske?

Jag har varit oändligt trött de senaste dagarna och knappt orkat hålla mig uppe, och efter jobbet idag slocknade jag i soffan, utan kudde under huvudet och på mage och sonen väckte mig efter två timmar, helt utslagen.. jag som skulle åka och hälsa på Lena, men jag hoppas det är OK om jag kommer någon gång snabbt i helgen kanske?

KRAM fina ni