Melonrosa naglar, vimsiga tekoppar och semester!

150716_naglar_ysnaglar_hus30_DSCF0304

Foto: Fujifilm X-T1 | Fuji 27mm/2.8

Alltid när jag kommer hem från Yvonne med nya naglar så är jag så himla nöjd. Jag är glad att detta är en vardagslyx som jag unnar mig varje månad, för istället för att ha skivade, trasiga, ojämna och fula naglar så känner jag mig fräsch och fin :). Dessutom är jag en av dom som inte tycker att superlånga naglar är snyggt, så ett par normalt långa men välformade naglar passar mig bäst.

Tänk om jag kunde få ordning på mina bedrövliga tånaglar också :(.. men det är uäck, så det pratar vi inte mer om!

För en tid sedan var jag till Ittala Outlet i Örsundsbro och fick med en cool tekopp hem, det var ett erbjudande om man köpte annat så fick man en kopp så det tackade jag såklart ja till. Jag gillar målningen på dem, så där lite vimsigt och grafiskt coolt. Lovisa Burfitt är konstnären. Och den är god att dricka ur!!

Rörstrand mademoiselle Oiseau

———————————

Äntligen fredag och SEMESTER :)

Ikväll väntar det minsann trevligheter som jag sett fram emot jättemycket!
Ni får se mer i morgon, men på Instagram kommer det bilder under kvällen också så följ mig gärna.