Med TRIWA på hemmajobb

151202_spode_fannymichel_triwa_apple_hus30_DSCF2775

 

151202_spode_fannymichel_triwa_apple_hus30_DSCF2776

Godmorgon onsdag!

Frosten ligger tungt på marken, solen färgas starkt rosa i soluppgången och katterna sitter i köksfönstret och spanar på fåglarna utanför. Julmusik strömmar ur teven och jag jobbar. Himla mysigt!!

Idag ska jag åka och titta på två kontorslokaler i Stockholm så jag valde att börja dagen hemma med en arbetsuppgift som kräver lite extra tankearbete så att få parkera sig vid köksbordet med en kopp varmt te kändes perfekt.

Dagens outfit består av min nya kavaj från Fanny Michel som jag bara älskar ( hur många färger finns den i tro *S* ) och min tjusiga klocka som TRIWA skickade hem till mig! Snygga och stilrena klockor kan man väl aldrig få för många av :-)

(Inlägget är ett bloggsamarbete)
1 december, 2015

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Svara

  Katarina

  2 december, 2015

  Hallå där!

  Skönt att kunna sitta hemma ibland o jobba…
  Men vad har jag missat?? Ska du börja jobba i Sthlm??

  Den där klockan är supersnygg!

  Kram Katarina

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  3 december, 2015

  Jäklar vilken snygg kavaj och klocka! Hoppas mötena gick bra!

  Kram Lena

 3. Svara

  JUNITJEJ

  5 december, 2015

  Vilken underbar klocka!

LEAVE A COMMENT