Med lite ljus i mörkret

161023_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm-2959

Igår lovade jag ju er att visa upp mina nya lyktor så Voila :-).

Jag ville ha lyktor som var svarta eller möjligen silvergrå och så ville jag inte ha stora handtag eller remmar på lyktorna, vilket det ofta är på lite större golvlyktor tycker jag. Sen ville jag att det skulle vara enkelt att tända ljusen, så inga jobbiga “dörrar” eller lås som skulle upp för att kunna tända ljusen.

När vi då kom till Sara så stod de här så påpassligt i butiken och fångade min blick direkt. De passade min tanke och priset var helt överkomligt, så jag slog till direkt, och blev jättenöjd! Nu är det ju inte direkt så att vi vistas i hallen så himla mycket på kvällarna, men det är allt lite mysigt när det lyser där på kvällarna ändå.

Jag är inte sponsrad utan tipsar glatt ändå!
23 oktober, 2016
25 oktober, 2016

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  25 oktober, 2016

  Det förstår jag att du slog till på de lyktorna. Jättesnygga!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   25 oktober, 2016

   Tack snälla :-).

LEAVE A COMMENT