Med Leila Lindholm på Welcome Home Company

leila lindholm butik welcome home company leila general store moodgallerian heminredning

 

leila lindholm butik welcome home company leila general store moodgallerian heminredning

 

leila lindholm butik welcome home company leila general store moodgallerian heminredning

Att få chansen att lyssna på Leila när hon berättar sin framgångshistoria och hur viktigt det är att följa sitt hjärta och sina drömmar för att nå dit man vill, det var riktigt intressant. Med nätverket 4good så var jag i Stockholm i Leilas inredningsbutik Welcome home company. Leila pratade mycket om var hon hämtar sin inspiration, och om du tittar på mitt Youtube-klipp så kan du höra från vilken filmregissör hon hittat inspiration. Högst förvånande tyckte jag nog :-)

Under kvällen hade vi förstås lite erbjudanden men jag ska ärligt erkänna att jag inte behöver några inredningsgrejer just nu, men föll pladask för en glittrig snöflinga som fick följa med hem. Den kunde jag inte motstå… jag är tokig i snöflingor av alla de slag!!

Vi hade en liten stunds “egen tid” innan eventet och då passade jag på att shoppa lite andra saker, något pyssligt då jag mår bra av att pyssla och tänker återuppta en kär hobby. Vad det var får ni se en annan dag, så kika tillbaka hit om du tycker om att pyssla.

RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT