Med 4good och Birka på äventyr

Kryssningar_Birka_950

4good kunde man tävla om en kryssning och man skulle då vara testpilot åt Birka Cruises.
Idag kom ett mejl i mejlboxen som jag vanligtvis hade avfärdat som reklam, men när jag läste lite närmare så insåg jag att jag faktiskt vunnit en av platserna :)

KUL!!!

hytt_seafront_lyx_670

 

hytt_seafront_lyx_670_2

Ju snabbare man bokade, desto bättre hytt kunde man få, och jag var snabb som attan och fick den lyxigaste hyttkategorin som fanns med i tävlingen, en Seafront Lyx med burspråk och utsikt ut över havet. Så tjusigt har då jag aldrig bott när man åkt på partykryssningar :)

Och.. i den hytten ingår det en flaska mousserande vid ankomst, bara det är ju lite lyxigt!

fourseasons-360_950

Det ingår även lyxfrukost som serveras i den fina restaurangen Compagniet.

panorama_spa_950

Bara för att lyxa till det lite extra så valde jag att bjuda med min älskling och så bokade jag in oss dag 2 på 2 timmars härligt spa i den lite lugnare Relax-avdelningen, för oss som inte längre har småbarn som vill busa runt i poolen :)

Stort TACK, 4Good, som valde att låta mig få lyxa till det en helg med min älskling.
Jag lovar att utvärdera detta och blogga om min upplevelse!

( bilderna är lånade med tillstånd av Birka Cruises )