Magisk måndagsmorgon i augusti

Godmorgon måndag!

Ser ni vilket magiskt morgonljus vi får in i huset?! Solen går upp över åkrarna på andra sidan vägen och det verkligen flödar in genom fönstren, och ännu mer ska det bli när vi fällt färdigt alla döda träd som ska ner vid vägkanten.

På kvällen har solen hunnit runt huset ett varv och flödar in genom sidofönstren så att titta på TV är nästan omöjligt :-). Men jag gillar det!! Det är något jag saknade mest från vårt radhus inne i stan, att få in dagsljus genom fönstren.. så det är bara härligt!

PS! Om ni tycker tavlan sitter konstigt på väggen så håll ut.. det är fler tavlor på väg upp där så inom kort är det en hel tavelvägg :-)

I matsalen kommer det att flöda in ännu mer när träden försvinner för det är här som de hänger in närmast över huset, så här kommer det bli så fin utsikt sen :-). Igår fick vi hjälp av våra nära vänner Marika och Anders att börja ta ner stora träd och vi fick nog ner 8-9 stycken stora björkar innan värmen tog kål på oss alla, men mest Anders som höll i motorsågen och jobbade allra hårdast av oss. Vi fortsätter en annan dag!

Nu när jag publicerat detta är jag på väg till Uppsala för en bedömning och jag ber er som läser här inne att hålla tummarna stenhårt för min skull nu på förmiddagen. Jag har kämpat i 5-6 år för en operation och jag har aldrig kommit så här långt som idag, men nu är det sista instansen för ett godkännande eller ett avslag, så jag är rent ut sagt skitnervös för hur det ska gå. Jag lovar att berätta mer i ett separat inlägg om vad och varför.

Ha en underbar måndag mina vänner.
Pussåkram