Lyssna på böcker med Bookbeat

Detta är ett reklamsamarbete mellan Hus nr. 30 och Bookbeat

Jag ska ärligt erkänna att jag aldrig har lyssnat på ljudböcker, utan mest disco-musik på hög ljudnivå, när jag varit ute på powerwalk eller stått på löpbandet på gymmet. Tidigt i våras fick jag chansen att testa Bookbeat och ingår nu i deras blogteam, och jag måste erkänna att det är väldigt lugnande att lyssna på böcker istället för musik, speciellt när jag står på löpbandet, för då tappar jag bort tiden för en stund :-)

När jag är i skogen så lyssnar jag till 99% på fåglarna som kvittrar, men när det blåser starkt på kullarna och jag vill fokusera på just den där bilden i kamerasökaren, då kom jag på att ljudboken hjälpte till att hålla tankarna på rätt håll. Hur kan jag inte förklara men det känns riktigt bra.

Min ljudbokspremiär blev i bussen hem från fjällen där jag sträcklyssnade på Martina Haag när hon läste sin egna bok “Det är något som inte stämmer”. Martina har en mycket behaglig röst att lyssna på och boken var väldigt bra och spännande. Nu har jag börjat lyssna på en bok som jag läste i mina tidiga tonår, “Tordyveln flyger i skymningen” av Maria Gripe och det känns som att den är lika spännande nu som då även om det är en barnbok egentligen.

Vill du också prova på Bookbeat och få en hel månad gratis?

Klicka på länken ovan så får du tillgång till tusentals böcker och det är ingen bindningstid. Det kan du inte motstå :). Och kom gärna med tips på böcker som jag bara måste lyssna på!!

Detta är ett reklamsamarbete mellan Hus nr. 30 och  Bookbeat

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Caroline

  21 april, 2017

  Brukar lyssna via storytel men har nu sagt upp abonnemanget. Somnar alltid när jag ska försöka lyssna innan sovdags, så jag måste backa varje nästkommande gång.
  VIssa lyssnar när de tränar eller städar, men då har jag hellre musik en sådan gång.
  Sedan beror det ju mycket på uppläsaren också om hur man upplever boken, vissa är ju riktigt bra.

  • Svara

   Ulrica

   21 maj, 2017

   Jag är precis som du, när jag försökt lyssna på något, inte bara ljudböcker, så somnar jag direkt :-)). Jag ska nog erkänna att jag också hellre har musik i öronen än en bok, men kanske mest för att jag har så svårt att bara slappna av och lyssna. Nu har jag lyssnat på några fler böcker och precis som du säger så är det högst avgörande vem som läser upp boken.

LEAVE A COMMENT