Lunch @Harrys i Lindvallen

Efter att ha åkt slalom i ganska uppkörda och möljiga backar så åkte jag och Marika ner till Sälfjällstorget och käkade lunch på Harrys.

Service

Det första som vi slogs av var att ingen fanns vid disken, och när det väl kikade fram en person i dörrhålet så sa han bara att “hon kommer snart”. Det var väl OK men lite lite ovanligt att inte ha någon personal som tar emot under lunchtid.

Inredningen

Jag är ju himla svag för den här moderna typen av inredning i industriell stil, så den föll jag handlöst för direkt. Jag gillade alla lådor, burkar och att man sätter upp en racerbil på väggen är väl ganska vanligt eller?

Maten

Jag beställde en halloumiburgare och frågade om jag fick “stora” pommes till, och det skulle jag få, men fick ganska tunna krispiga pommes, så jag bannar mig lite själv att jag inte verifierade vilken typ av pommes det var. Burgaren var helt OK, men jag sneglade avundsjukt på Marikas ceasarsallad som såg riktigt smarrig ut, och när jag fick smaka en tugga så kunde jag bara instämma.. så jädra god!!

Mitt betyg blir lite lagom medel. Plus för inredning och lite mindre plus för servicen, speciellt som att det var ganska folktomt. Men vi blev mätta och det var skönt att vila benen en stund efter åkningen så allt som allt så blev det ändå bra.