Lördagmorgon och semesterfunderingar

160312_hus30_lordagmorgon_naturfoto_DSF5975

Fujifilm X-T1 | Fujifilm XF 90mm/2.0 R LM WR

Godmorgon lördag!

Vi är hemma i Sverige igen och tillbaka i vardagen. Det har verkligen varit en fantastisk semester!!

Att vara borta från nästan allt i två veckor har varit nyttigt för att ladda batterierna och hinna vardagsfundera en hel del när jag bara slöade i solstolen :-). Vad är det jag vill och vad är det jag tycker om. Något jag kom fram till, som jag tänkt på även tidigare, är att jag vill fokusera mer på mitt välmående och min hälsa, och så vill jag fortsätta mitt fotograferande. MEN utan en massa krav eller tankar på att det ska passa andra människor eller följa något visst mönster.

Jag vill gå ner mina sista kilon och hitta en sund kroppsform, men jag tänker inte på något vis bli extrem vare sig i kosthållning eller motion. Allt ska ske i lagom takt och med ett sunt och avslappnat tänk.

Jag vill fortsätta att fotografera och utveckla min fototeknik, men utan att fota för att få fler likes och läsare utan fotografera såna motiv som jag själv tycker om att fånga. Jag tror inte att det kommer ändra sig så jättemycket mot det jag visar här i bloggen idag, men jag kommer att försöka hitta min egen stil.

Jag vill kanske helt enkelt hitta en mer avslappnad vardag och njuta av varje dag som kommer. Jag börjar idag, för det är lördag och ikväll slår vi igång grillen tillsammans med goda vänner. Just the way I like it!!

PS!
Jag skickar en varm hälsning och ett stort tack till goa RaniaMaria som även hon haft lite samma tankar som mig på sistone. Du inspirerar och motiverar mig massor!!