Lördagmorgon och semesterfunderingar

160312_hus30_lordagmorgon_naturfoto_DSF5975

Fujifilm X-T1 | Fujifilm XF 90mm/2.0 R LM WR

Godmorgon lördag!

Vi är hemma i Sverige igen och tillbaka i vardagen. Det har verkligen varit en fantastisk semester!!

Att vara borta från nästan allt i två veckor har varit nyttigt för att ladda batterierna och hinna vardagsfundera en hel del när jag bara slöade i solstolen :-). Vad är det jag vill och vad är det jag tycker om. Något jag kom fram till, som jag tänkt på även tidigare, är att jag vill fokusera mer på mitt välmående och min hälsa, och så vill jag fortsätta mitt fotograferande. MEN utan en massa krav eller tankar på att det ska passa andra människor eller följa något visst mönster.

Jag vill gå ner mina sista kilon och hitta en sund kroppsform, men jag tänker inte på något vis bli extrem vare sig i kosthållning eller motion. Allt ska ske i lagom takt och med ett sunt och avslappnat tänk.

Jag vill fortsätta att fotografera och utveckla min fototeknik, men utan att fota för att få fler likes och läsare utan fotografera såna motiv som jag själv tycker om att fånga. Jag tror inte att det kommer ändra sig så jättemycket mot det jag visar här i bloggen idag, men jag kommer att försöka hitta min egen stil.

Jag vill kanske helt enkelt hitta en mer avslappnad vardag och njuta av varje dag som kommer. Jag börjar idag, för det är lördag och ikväll slår vi igång grillen tillsammans med goda vänner. Just the way I like it!!

PS!
Jag skickar en varm hälsning och ett stort tack till goa RaniaMaria som även hon haft lite samma tankar som mig på sistone. Du inspirerar och motiverar mig massor!!

7 mars, 2016

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Lena - gott för själen

  12 mars, 2016

  Det låter jättebra tycker jag! Klart man ska måna om sig själv för att må bra och fota det man tycker är kul. Och bra att tänka på sin hälsa för att må bra långsiktigt!

  Välkomna hem!

  Kram Lena

 2. Svara

  Ljuva Magnolia

  12 mars, 2016

  Hej Ulrica & välkommen hem :)
  Väldigt sunda funderingar du har, klart du ska göra saker som du själv mår bra av och tycker om.
  Bra tänk kring hälsan också, känner många som gått den mer “extrema” vägen och det har i vartenda fall slutat med tillbaks på ruta ett. Tror bara det skapar hets och stress. Istället för att börja med att dra ner lite på vissa saker, och kanske bara gå ut och promenera mer. Det känns mycket skönare om inte annat. Det beror ju såklart på vilken startpunkt man har. Jag som inte tränar alls (räknas 10 min på cykel till jobbet?) känner mig nöjd efter en timmas promenad i skogen. Man rör på sig, får frisk luft och det är vackert både för ögon och öron.
  Nu vill ju inte jag tappa i vikt, snarare tvärtom, men jag behöver få igång kroppen mer för välbefinnandet.

  Underbar bilder från er resa, tycker du är superbegåvad när det gäller att fota, och Koh Hong var ju bara rena paradiset!! Dit vill jag!

  Kram och go helg till dig!
  Catta

LEAVE A COMMENT