Loppis och go’fika i en lada

Efter att Denise, William och jag hade gått sagostigen i skogen så åkte vi åt andra hållet ut från Enköping, till Jowilins lada i Lillkyrka, för en förmiddagsfika. Ladan ligger jättefint på landsbygden med stora ängar och åkrar runtom.

Ibland så anordnas det event här och precis när vi kom så var de i sluttampen av melodikrysset med brunch så vi smög tyst förbi och in i den lilla loppisboden som de har i en del av ladan. Där hittade William en påse LEGO för 50 kr som han inte släppte :-)

Inne i ladan var det jättemysigt inrett, med blandade gamla möbler och egenpysslade inredningsdetaljer.

Jessica som driver ladan har tidigare haft café inne i Enköping, och har även skrivit en bakbok med jättehärliga bilder och maffiga bakverk. Boken kan du köpa när du hälsar på i ladan.

Det finns även lite inredning att köpa i butiken. Lite lantligare stil, rostiga lyktor, trälådor, koppar, ljusstakar, kuddar, stolsdynor och korgar.. och lite annat smått och gott. Trevligt!

Jag gillade det här lilla trädgårdscaféet som är värt ett besök så det kan jag rekommendera. Läs mer HÄR om hur du hittar dit och när det är öppet.