Lite nytt och snyggt till köksbänken

Inlägget innehåller reklamlänkar till Cervera

Något jag velat ha länge är enhetlig kaffebryggare och vattenkokare, då Micke i princip uteslutande dricker kaffe och jag dricker enbart te. Allra helst hade jag haft en kapselmaskin för både kaffe och te men det finns inte, så då får vi ha två maskiner bredvid varandra då..

Tidigare hade vi en svart plastig kaffebryggare som Micke fått av någon som köpt en ny och jag hade en hyfsat fin vattenkokare, men när vi sen fick ett fint presentkort på Cervera i julklapp från jobbet så slog jag till och köpte kaffebryggare och vattenkokare ifrån SMEG. Jag vet att de må vara lite “hajpade” men de passar bra in i vårt bondkök.

I den perfekta världen hade jag gärna haft en vit KitchenAid också, men den vi har är så jädra bra så den byts inte ut :-). Det var en limited edition som jag slog till på när jag såg den på Blocket för några år sedan.. en present som skulle ges bort men där mottagaren hellre ville ha pengar så jag fick köpa en oöppnad maskin till ett vrakpris (säljaren jobbade på KitchenAid så..) och jag är mycket nöjd.

Idag ösregnar det här hemma och jag har verkligen börjat dagen på ett väldigt lugnt sätt, men nu ska jag ge mig iväg mot växthuset med lite plantor och fixa lite i trädgården… om jag inte regnar bort förstås :-)

RELATED POSTS

1 Comment

  1. Svara

    Lena - gott för själen

    31 maj, 2022

    Jamen ibland får man vara lite nördig :-) Snyggt ble det i vilket fall. Och jag förstår att du inte byter ut assistenten. De är bra de där! Den hade ju en vansinnigt snygg färg också. Och den passar ju bra ihop med de nya kompisarna också.

    Kram Lena

LEAVE A COMMENT