Lite nytt i det grå huset

Jag ska, ganska stolt ändå, glatt erkänna att det var väldigt länge sedan som jag köpte något till hemmet. Jag försöker tvärtom att samla ihop saker ur skåp och lådor och ska snart börja sälja och skänka bort massor med inredningsgrejer som aldrig används.

Men, när jag och Marika var på hantverksmarknad häromdagen så föll jag som en fura för den här handgjorda ljusstaken av drivved. Jag älskar drivved, ljusstakar och när det är handgjort, så jag kunde inte stå emot. Vi har en vägg mellan hall och kök där jag saknat någon form av dekoration, och en ljusstake blir alldeles perfekt, och nu när mörkrets årstider snart är här, då använder jag mig av mycket ljus.

Susanne som har gjort ljusstaken är syster till en av mina gamla skolkamrater så då är det lite extra roligt tycker jag :-)

Vad tycker ni? Känner ni som jag, att den blev riktigt bra där på väggen?

RELATED POSTS

2 Comments

 1. Svara

  Ekenäsliv

  29 augusti, 2017

  Den blev ju superfin där och ljusstaken är riktigt fin!
  Känner som du, att jag vill gränsa av och göra mig av med sådant som vi inte använder.
  Varför ha en massa saker i skåpen som man inte använder..? Tillsist blir det at även ett och annat skåp inte heller längre behövs..
  Ha de fint!
  Kram Anna

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  31 augusti, 2017

  Meeeen! En sån skulle passa bra här också!!! Inte för att jag vet var jag skulle sätta den, men den var ju sååå fin! Älskar sånt där!

  Kram Lea

LEAVE A COMMENT