Lite ny färg och härlig söndag


Bilden tagen med Nikon D800 : Nikon AF-S 85mm/1,4 ED

Godmorgon söndag!

Igår åkte jag förbi Rusta för att köpa deras underbara kuddar med spetsmönster på. När de dessutom hade erbjudande om “Ta 3 – betala för 2”, då kunde jag förnya lite kuddar inför hösten :). Ni kommer att få se mer av dom senare.

Men.. ser ni något konstigt?! Ja, det är sant.. jag har varit lite galen och plockat in en FÄRG i vardagsrummet. En ljung-lila kudde och nya ljusstakar i samma färg har fått flytta in, och jag kände att det blev lite liv i huset. Det ska nog få komma in lite mer av den färgen i mina detaljer till höstmyset. För totalt 250 kr fick jag nya kuddar till soffan och nya ljusstakar till bordet. Jag gillar Rusta :)

Idag är det en stor dag i min dotters liv och vi är så glada för hennes skull och kommer att umgås med henne idag och följa glädjen. Hon har nämligen blivit fodervärd åt en tävlingshäst som kommer att levereras idag. Hästen ska stå på ett stort stall utanför stan där även hennes kompisar har sina hästar står.

31 augusti, 2013
4 september, 2013

RELATED POSTS

6 Comments

 1. Svara

  Maria

  1 september, 2013

  Härlig bild!
  Jag gillar också Rusta ;)
  Spännande med tävlingshästen!
  Ha en fin söndag!
  Kram /Maria

  Svar:
  Tack snälla :). Kul att fler gillar lite billigare alternativ på inredningsdetaljer. Jag brinner ju för det :).
  Jag hade en riktigt fin söndag, hoppas du får en toppenonsdag :). Kram

 2. Svara

  Kristina - ingen vanlig dag

  1 september, 2013

  Visst blir man lite mer sugen på färg nu på höstkanten. Jättefin ljusstake och det låter spännande med kuddarna. Rusta kan ibland verkligen överraska.

  Svar:
  Ja, märkligt nog så vill jag ha in lite färg igen, efter flera år med bara vitt/grått/svart :)

 3. Svara

  Susanne

  1 september, 2013

  Jättefint!
  Dom har verkligen mycket snyggt nu till hösten på Rusta..:-)

  Kul för din dotter!

  Må så gott
  Kram

  Svar:
  Tack detsamma, snälla du :). KRAM

 4. Svara

  Lena - gott för själen

  1 september, 2013

  Så du kände för att vara lite wild & crazy?!

  Kul för dottern.

  Kram Lena

  Svar:
  Ja, visst är jag busig :). Kram

 5. Svara

  Jenny

  2 september, 2013

  Jättefint! Köpte matta på Rusta i helgen- super bra! Kram jenny

  Svar:
  Tack snälla för komplimangen :). Ja, visst har Rusta mycket fint!! Kram

 6. Svara

  ulrika

  3 september, 2013

  Jag köpte den där ljusstaken i svart för ett tag sen men nu ångrar jag mig lite att jag inte tog “din” färg, kanske blir några fler köpta ändå vid nästa Rusta besök ;) Superkul för dottern hoppas de blir ett bra “team” hon och hästen ;)

  Kram Ullis

  Svar:
  Hihi, tur då att Rusta har bra priser, då kan man köpa ett par extra :).
  Ja, det ser ljust ut för Denise och Safir, dom verkar funka bra tillsammans. KRAM

LEAVE A COMMENT