Lite ny färg och härlig söndag


Bilden tagen med Nikon D800 : Nikon AF-S 85mm/1,4 ED

Godmorgon söndag!

Igår åkte jag förbi Rusta för att köpa deras underbara kuddar med spetsmönster på. När de dessutom hade erbjudande om “Ta 3 – betala för 2”, då kunde jag förnya lite kuddar inför hösten :). Ni kommer att få se mer av dom senare.

Men.. ser ni något konstigt?! Ja, det är sant.. jag har varit lite galen och plockat in en FÄRG i vardagsrummet. En ljung-lila kudde och nya ljusstakar i samma färg har fått flytta in, och jag kände att det blev lite liv i huset. Det ska nog få komma in lite mer av den färgen i mina detaljer till höstmyset. För totalt 250 kr fick jag nya kuddar till soffan och nya ljusstakar till bordet. Jag gillar Rusta :)

Idag är det en stor dag i min dotters liv och vi är så glada för hennes skull och kommer att umgås med henne idag och följa glädjen. Hon har nämligen blivit fodervärd åt en tävlingshäst som kommer att levereras idag. Hästen ska stå på ett stort stall utanför stan där även hennes kompisar har sina hästar står.