Leopardtanten intar helgmood

Inlägget innehåller reklamlänkar till H&M, Lyko, Gina Tricot, Cervera, Mio och Confident living

Trevlig fredag på er!

Den här helgen är Micke kvar i Norge och jobbar så jag är gräsänka hela helgen. Jag gissar att jag inte kommer att sitta och hänga läpp för det, det lär garanterat hända nåt ändå :-). Igår kväll satt jag länge och läste med tända ljus och fick nästan lite höstkänslor.. så mysigt!! I morse var det dags att slänga midsommarblommorna så nu gapar vasen tom så jag får väl ge mig ut och plocka lite nya vägkantsblommor till helgen :-)

Titta inte så noga hörru :-)

Bortse gärna från mitt hemska gråa hårfäste och rödtonade hår. Jag har köpt avfärgning som jag ska ta tag i omgående och sen låta håret vila lite och vara grått innan jag tonar om det i en ljusare färg som passar bättre ihop med det gråa. Det här experimentet med att bli lite kopparfärgad-rödlätt-orange-cendré-färgad funkar inte på mitt hår så då checkar vi bort det från attprova-listan :-)

kuddfodral hm
Jag erkänner, jag har shoppat

Igår var jag på möte i Stockholm och på vägen tillbaka till tåget så gick jag förbi NK och köpte nya pennor till min Bullet Journal, som även finns till jättebra pris på Adlibris, och när jag gick förbi H&M Home så höll tjejerna på att packa upp nya kuddfodral som kommit in i butiken och jag föll som en fura.. så älskling, det råkade följa med två nya kuddfodral hem *fniss*. Det blå med fransar, och det beige med fransar passade utmärkt i soffhörnet och två andra kuddar fick flytta upp i sovrummet där det var väldigt tomt så även om det var ett spontanköp så blev det rätt i planeringen. Det var bara så att dom här kuddarna i exakt min smak dök upp vid exakt rätt tidpunkt :-). Den blommiga kudden har mamma sytt till mig med tyg från William Morris, och den andra bruna kudden finns på rea hos Mio, om någon undrar.

Varför sover man egentligen?

För att fredagspiffa upp mig lite så drog jag på mig lite leopardmood idag och eftersom jag tydligen inte ska ägna nätterna åt att sova längre så passar det bra med en kopp te i favvokoppen redan vid fem på morgonen. Varför ska det vara så fruktansvärt svårt att sova på morgnarna, trots att jag inte går och lägger mig tidigt..

Men nu har klockan blivit så mycket att det är dags att susa iväg till jobbet, så hörrni.. ha en toppenhelg. Love you!!

RELATED POSTS

4 Comments

 1. Svara

  Helena - Oh darling, let's be adventurers

  28 juni, 2019

  Det blåa kuddfodralet är såå fint! Sånt vill jag också ha men tyvärr verkar det vara slutsålt online för tillfället. Får hålla tummarna att det kommer in på lager igen.

  • Svara

   Ulrica

   28 juni, 2019

   Men du.. om du vill kan jag köpa i butik annars och skicka till dig – bara hojta till i så fall :).

 2. Svara

  Lena - gott för själen

  30 juni, 2019

  Så himla snygga kuddfodral. De hade nog jag också valt! Tack för tips!

  Hmm, sömnen ja. Jobbigt när det inte funkar att sova trots att man behöver. Jag vaknar ofta tidigt också. Så irriterande!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   7 juli, 2019

   Tack fina du :). Vi kanske ska börja ha gryningsfrukostdejter framöver *fniss*. KRAM

LEAVE A COMMENT