Längtar du hem till mörkret?!
Inlägget innehåller reklamlänk till Ellos

Halloj torsdag!

Alltså, på riktigt.. var tar dagarna vägen?! Jag hade ett gäng inlägg som skulle publiceras, bilder förberedda och allt.. och sen var det lite för mycket att göra på jobbet, mörkret sänkte sig snabbt så jag kunde inte göra saker i trädgården och.. så hade typ en vecka gått :-)

En kväll när jag kom hem så hade mina föräldrar köpt en sån himla fin höstkrans till vår dörr. Stort TACK ♥️. Den är köpt utav tjejerna på Vitaste Vitt, som jag skrivit om tidigare.

Jag slits varje dag med att fundera på om vår ytterdörr ska målas vit eller om den ska vara avlutad som den är nu. Dessa gamla dörrar är så vackra, men den är lite skadad och så ser det nästan ut som att någon försökt elda sig in runt nyckelhålet och handtaget så något behövs göras. På insidan vill jag gärna ha den vit för att öka ljuset inne i hallen, och sen till våren ska det sättas in mer glas i dörren, så frågan är.. vit eller avlutad?

Men det som är mest akut nu har inget alls med huset att göra, utan som ni läst tidigare så har vi hållit på med att fälla träd i trädgården. Nu senast fick vi hjälp av ett företag då vissa träd står illa till eller är för stora för oss att våga ta ned själva, och det gick lite illa även för dem, för precis när en stor gran skulle falla så kom en kastvind ifrån åkrarna och granen bytte riktning och föll rakt över garaget och ner på Mickes bil. Garagetaket är lagat men reparationerna på bilen blev så dyra att försäkringsbolaget väljer att ge oss ersättning för att köpa annan bil och den nuvarande blir skrotad. Så kan det gå. Vi är bara oändligt glada för att inte någon av trädfällarna hamnade under granen när den drog iväg in i trädgården. Allt annat är bara plåt och pengar och nu får vi leta efter en “ny” bil omgående. Den där granen ville nog inte bli fälld då vår vän Anders har försökt och den var jättesvår att råda bukt på. De spände den med stålvajer och vajern slets av och slog Micke rakt över benen så vi tackade någon högre makt att inte benen slogs av helt av snärten som kom.. och nu slog den ner Mickes bil istället.. vi kanske borde ha låtit den vara eller vad tror ni? Är ni vidskepliga?

Titta vilken fin linneduk som låg i vår brevlåda för en tid sedan. Den kommer att bli suveränt fin i husvagnen då den är lagom stor för bordet där. Tackelitack till Ernst som gör så fina saker!!

Nu är det alltså redan torsdag. Jag har faktiskt tagit ledigt halva dagen idag för jag måste hinna kratta bort alla löv medan det är dagsljus ute. I morgon åker vi till husvagnen och myser ett par dagar och håller långt avstånd till allt vad restauranger och shoppingcenter heter :-). När jag pratade med Micke igår kväll på FaceTime så visade jag honom hur jädra mörkt det var i bortre delen av trädgården och han säger bara att “åhhh, vad jag längtar”.. jag svarade.. vadå?! Efter mörkret och han skrattar gott och säger såklart att “näe.. jag längtar hem till huset och till dig såklart” :-)).

Jag hoppas att ni får en toppentorsdag och helg när den nu dyker upp. Pussåkram