Godaste mackan på Vitaste Vitt trärdgårdscafé

Om du är sugen på något gott och samtidigt planerar att handla fina blommor, buskar, träd.. eller bara är ute på en utflykt, då måste du verkligen hälsa på hos tjejerna på Vitaste vitt i deras sommarcafé.

Caféet ligger i anslutning till Tuna handelsträdgård så om du planerar ett besök och vill slå in adressen på GPS så kan du söka på handelsträdgården så kommer du rätt direkt. Det ligger strax utanför Örsundsbro.

Caroline och Madeleine som driver Vitaste vitt jobbar med catering och beställning av blomsterarrangemang till dop, fester, bröllop, företag osv.. men har nu även sommarcafé. Du kan sitta inne i caféet och fika, eller ute direkt i perennaparken vid den gamla gärdesgården.

Jag åt en av de godaste mackorna jag någonsin fått.. på riktigt faktiskt!! Den lilla frallan var så där så jag kände att jag aldrig någonsin kan sluta äta bröd :-)).. och surdegslevain med kyckling, mozarella, rödlök, sallad och tomat.. ja, var kan det bli galet liksom!! Att dessutom sitta i solen och äta detta som lunch med naturen precis runtom.. jag klagar inte. Och så hade jag ju pappsen som sällskap och det är alltid supermysigt!! När vi hade ätit färdigt så gick vi över till handelsträdgården och pratade med mamma som jobbade för fullt.

Så… ta en utflykt vetja.. köp en blomma eller två, och ta en fika i caféet. Du kommer inte att ångra dig!! Och om jag är helt korrekt informerad så kommer tjejerna att ha ett supererbjudande inför mors dag.. de får rätta mig om jag har fel men jag tror att man skulle kunna beställa en specialdesignad bukett blommor och en smarrig tårta för 500 kr. Det är väl en utmärkt present att köpa hem till mamma, eller hur!!

Nu har den här långhelgen sprungit förbi i warpspeed och jag är i skrivande stund strax på väg till jobbet för en ny vecka. Den här veckan utlovas det lite värme och det vore ju inte dumt, eller vad säger ni?! :-). Ha det så himla himla fint hörrni.. puss på er alla som tittar in här!!