Laddar på Mektagonen

160520_hus30_fotograf_ulrica_hallen_bestwestern_mektagonen_goteborgsvarvet_2016-7226

Godmorgon lördag!

Igår eftermiddag kom ett gäng tjejer ner till Göteborg för att springa Göteborgsvarvet. När vi kom fram till hotell Best Western Mektagonen så hade de varit jättegulliga och “hjälpt mig” att överraska mina väninnor med lite uppladdning :-)

Stort TACK för den laddningen, det kom väldigt väl till pass!! Hotellet hade även en liten goodiebag till alla som checkade in på hotellet och skulle springa så där fanns lite rabatthäften och annat smått och gott. Vilken kul och omtänksam grej!

Nu är det lördag morgon och vi har legat LÄNGE och dragit oss i sängen, men nu är det dags att dra sig ner mot frukosten och sen ladda sig till eftermiddagens STORA utmaning. Håll alla era tummar att min fot håller och att jag tar mig runt utan att behöva bryta!!

Ha en toppenlördag!!