Kvällarna blir kortare och när oturen hopar sig..

Hej svejs!

Jisses, det var några dagar sen jag skrev, men energin har varit som bortblåst. I familjen har vi just nu tre trasiga personbilar och i helgen när Micke och Thomas körde folkracetävling så gick först folkracebilen sönder och ingen lyckades lösa problemet och på vägen hem fick dom punktering på biltrailern, så nu har vi även två trasiga folkracebilar på tomten. Det känns lite jobbigt för det ställer till det rejält i vardagen och det kostar lite för mycket pengar.

Förutom det så har min lillebror haft väldigt svåra epilepsianfall på senaste tiden vilket gjort att han ramlat och skadat sig rejält och dessutom blivit felmedicinerad vilket satte spår i kroppen och medfört en utredning. Det suger energi av oss alla att vara oroliga, men allra mest mina föräldrar som fått stötta både dag och natt när det hänt olyckor.

Till råga på allt så blir kvällarna kortare och mörkare för varje dag och det betyder att tiden jag har för att måla på huset blir mindre för varje dag, men jag gör en liten sektion varje kväll efter jobbet så min plan är att bli klar innan det blir för kallt ute för att måla.

Som ni ser på bilden så målar jag just nu farstukvisten helt vit. De gröna spjälorna är målade i den gamla gröna färgen så när de ändå behövde målas om så tog jag beslutet att måla dem vita istället. Jag känner att det nästan blir lite för grönt annars. Jag hoppas innerligen att jag hinner måla ytterdörren vit också innan kylan kommer.

Så det är mycket på gång just nu, och jag gör allt jag kan för att njuta också :-).