Köpa nytt hus?! Jisses..
Inlägget innehåller reklamlänkar till Cervera och Newport

Godmorgon lördagsläsare! Idag finns det många önskemål från min sida, men vi får se hur mycket som hinns med. Vi ska i alla fall börja med att hjälpa till när mamma och pappa ska flytta ett växthus så att mamma har båda sina växthus bredvid varandra. Kom tillbaka senare så får ni se hur det gick :-). Sen har jag då en liten lista på saker som ska göras..

[wp-svg-icons icon=”bug” wrap=”i”] Flytta de sista vedkubbarna från vedstället utomhus så vi kan göra något åt myrstacken (om det är möjligt) och sedan såga ner vedstället och röja upp där.

[wp-svg-icons icon=”wrench” wrap=”i”] Bygga färdigt ramen där pallkragarna ska stå och sedan måla den. Fyll med grus.

[wp-svg-icons icon=”pencil-2″ wrap=”i”] Ställa dit pallkragarna och måla dem för andra gången.

[wp-svg-icons icon=”coin” wrap=”i”] Hämta ett vitrinskåp som jag har köpt på annons.

[wp-svg-icons icon=”wand” wrap=”i”] Flytta ett stort skåp från garaget till gäststugan så jag kan fylla det med mina scrapbookinggrejer (som jag extremt sällan ens tittar på numera men vill såklart inte göra mig av med dem).

Men vad menas med rubriken tänker ni säkert?! Clickbait som min son säger :-). Näe, jag lovar att vi inte har några planer på att flytta från huset efter bara en månad. Det är Thomas och Nathalié som tittar på hus och igår var vi med och tittade på ett hus där man börjat totalrenovera och ungefär halvvägs så har tyvärr det slutat med skilsmässa och dödsfall så allt har stannat rakt av. En sorglig historia och det finns MASSOR att göra i huset, men potentialen är stor, läget är jättebra så det gäller att se framför sig det färdiga resultatet.

Ungarna sov sen kvar hemma hos oss i natt och igår gjorde Nathalié en jättegod tacogratäng. Jag dukade fram favorittallrikarna på de nya underläggen (som det är rea på just nu), tände ljus i fina ljusstaken, mina älsklingslyktor och så plockade vi fram varsitt vinglas och vi tjejer drack alkoholfri cider, killarna tog en varsin öl och senare på kvällen kom mina föräldrar över och vi pratade hus och tittade på Vem bor här på TV innan vi slocknade som klubbade sälar :-)

Men nu är det en ny dag – lördag – och jag ska göra den till en underbar dag!! Det hoppas jag såklart att även ni får. PUSS & KRAM