Kommer du på BBCon?

header_clara
Bild: @BBCon – Linda Hörnfeldt

I slutet av maj går BBCon av stapeln och jag tänkte göra lite reklam för eventet, för jag hoppas på att träffa massor av härliga människor på plats. En blogg och person som jag inspireras massor av är Underbara Clara så det ska bli himla kul att lyssna på henne. Att äntligen få träffa Linda i verkligheten ska också bli jättekul.

Och mina “reskompisar” ska bli superskoj att umgås en dag med. Lena känner jag ju sedan innan och har träffat, men Angelica har jag bara följt via bloggen så det ska bli superskoj att träffas och umgås!!

Kommer du på eventet? Anmäl dig NU vetja :-)

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Svara

  AngelicasVärld

  23 mars, 2016

  YAY !! Ska bli så roligt att ses!

  KRAM tjejen!

 2. Svara

  La Linda / Better Bloggers

  30 mars, 2016

  SÅ kul att du kommer! Ska bli så kul att ses! :)

 3. Svara

  Lena - gott för själen

  1 april, 2016

  Ser fram emot eventet såååå mycket!

  Kram Lena

LEAVE A COMMENT