Känslan med en ny almanacka
Inlägget innehåller reklamlänk till Personlig almanacka

Jag sitter här i husvagnen och har det riktigt lugnt och skönt. Det enda som hörs är suset från snökanonerna och mannen som muttrar för sig själv när han försöker laga vår trasiga husvagnstoalett. Mörkret har sänkt sig och om en stund ska vi till grannarna och grilla och så ska vi nog utmana dem i kortspel :-).

Ett nytt år står ju för dörren, det har ju ingen missat.. nu ska vi misslyckas att skriva 2022 i några veckor innan vi präntat in det i fingertopparna. Om du är som jag och fortfarande måste ha en papperskalender att skriva vad som händer i så har jag ett utmärkt tips till dig!

Med en personlig almanacka kan du anpassa din kalender i princip hur du vill. Veckouppslagen finns med olika varianter och det finns moduler att lägga in på olika sätt, med träningsuppslag, todo-listor, mindfulnessskisser osv osv.

Jag har använt denna i några år nu. Egentligen så ska jag vara ärlig och säga att jag älskar bullet journaling och göra min alldeles egna kalender, men för ett par år sedan så tog energin slut och jag hittade då denna som fick ta över. Den har det jag söker. Jag har även lagt in några av våra högtidsdagar som sen skrivits in i kalendern när den kommer.

En modul jag valde till i år var ett litet ordspråk eller citat varje vecka, det kan ju vara lite trevligt tänkte jag. Jag har även valt att lägga till lite add-ons, som dom här notisarna som jag tyckte var himla smarta.. då kan jag ha hela min högersida för anteckningar och så kan jag ha en stor notis för veckans träning, matsedel etc.. eller bara lite extra kom ihåg.

Om du inte redan köpt en almanacka för 2022 så tycker jag att du ska klicka på länken här redan idag för fram till den 30 december får du hela 15% rabatt med koden GIMME15. Och om du använder min länk så får jag en liten liten del av den summa du handlar för som tack för hjälpen. Det uppskattas massor av mig för det hjälper mig att skapa ännu mer intressant innehåll här på bloggen för just dig som läser här.

Nu ska jag återgå till campinglivet, klä på mig och ge mig ut i vinterkvällen. Pussåkram ❤️
PS! Toan är totalt trasig.. inte skoj!