Jag har träningsvärk i skrattmusklerna

Igår kväll var vi på AW med vår avdelning, och vilken jäkla rolig kväll! Vi började med att bowla tillsammans och det gick mer eller mindre bra :-)

Graciöst eller hur :-)). Man kan ju fundera på om det inte går att böja på benen också.

Hela härliga gänget i riktiga poses. Det är verkligen högt i tak i vårt gäng, med massor med tokigheter och gapskratt!

Efter bowlingen gick vi vidare till ICE – en sportbar för att käka middag. Jag gillar den här typen av inrdning, lite rustikt, mörkt och industriellt.

Till förrätt tog jag marinerade oliver och de var supergoda verkligen!!

Två av de tjejer som känner mig allra mest och vet om i princip alla mina egenheter.. de står mig väldigt nära sen många år tillbaka nu!!

Vi skrattade mycket, drack och åt gott och hade det bara allmänt supertrevligt.

Vår sköna chef tyckte att servitrisen såg lite stressad ut så hon ryckte in och bar ut vår huvudrätt.. det är typiskt Elin att ställa upp i alla väder.

Till varmrätt åt jag hälleflundra med svamprisotto. Smaken var god men jag måste nog ärligt säga att jag inte riktigt förstår den här trenden att fisk inte ska vara helt genomkokt utan den är lite glansig och genomskinlig. Det fungerar inte riktigt för mig tyvärr.

Till dessert fick jag hallonsorbet.. jättegott med crunch i, men jisses… tre stora kulor var lite i mesta laget efter en hel middag.

Jag låter bilderna tala för sig själva och vill bara visa att jag verkligen verkligen tokgillar mina kollegor och tack till alla inblandade för en härlig kväll.