Att gå lös på en inredningsworkshop på IKEA

 

Ibland är jag glad att jag inte bara slänger mejl som verkar vara reklam eller rent spam. Den här kvällen bevisar det!!

 

 

Som sagt.. ett mejl kom från IKEA Family, att alla som ville kunde anmäla sig till en inredningsworkshop på IKEA i Västerås. Först till kvarn såklart, så jag slängde mig på anmälningsknappen och anmälde mig och mamma. Är det någon som är duktig på inredning så är det min mamma!! Vi båda är mycket intresserade av heminredning, har ganska olika smak och gillar att förändra med det som finns, eller med små medel.

Till IKEA skulle vi ha med oss måtten på ett befintligt rum som vi ville förändra. Vi fick en liten broschyr samt en moodboard som IKEA själva använder sig av och fick sedan en föreläsning om hur ett rum kan förändras i sju steg.

Efter att ha fått en smarrig smörgås och lite annat gott i magen så fick vi gå lös på materialval, inredningsmagasin och klippa och klistra, diskutera, bolla, göra om och testa igen. Det var verkligen superkul!! När vi gick hem så fick alla varsin tavelram att rama in sin moodboard i, vilket jag absolut kommer att göra och sätta upp i det rum jag valde att använda som skiss. Det är min fotostudio/pysselrum som jag vill förändra då det är vår sons gamla rum och går i mörkt grått, vitt och svart. Det är dags att det får en lite mer “Ulrica-kreativ” färgton där inne :-)

Tack till IKEA Västerås för den här kvällen och till mamma för alltid så mysigt sällskap!!