Influencers of Sweden

161031_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_influencersofsweden_nylansering_betterbloggers-3175

 

161031_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_influencersofsweden_nylansering_betterbloggers-3176

 

161031_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_influencersofsweden_nylansering_betterbloggers-3178
Styrelsen i den nylanserade föreningen, Sara, Clara och Linda. De här kommer att göra skillnad för alla oss bloggare, och jag VET att dom kommer att göra det med glans!! Jag är så himla glad att få umgås med dessa glada och varma tjejer!

161031_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_influencersofsweden_nylansering_betterbloggers-3185

Idag, 1 november, släpps äntligen Influencers of Sweden för allmänheten och jag fick vara med igår på lanseringspartajet :-). Linda som är grundaren till Better Bloggers har nu tagit ett steg vidare uppåt och låter Better Bloggers bli förbättrat och det vi fick se igår gör att jag är ännu mer taggad att jobba vidare med bloggen för att växa!

I samband med nylanseringen kommer även Content to Go vara en del av medlemsskapet där bildköpare kan beställa proffsiga bloggbilder till marknadsföring osv. Det kommer bli jättespännande att se om jag kan bidra med något där :-)

Under kvällen hängde jag mest med väninnorna (för när man träffats mer än två gånger och trivs ihop så är man väl inte längre bara bloggbekanta tycker jag..) Angelica och Sara, men fick chansen att både prata en stund och kramas med två stora inspiratörer..  Angelica med bästa Vandringsbloggen som jag garanterat kommer att träffa snart igen och så fick jag även träffa Jonna Jinton, vars bilder är helt magiska.

Och på tal om bilder.. mina egna blev helt crazy igår, inget alls gick som det skulle och de blev suddiga och märkliga.. men känslan för mig finns i bilderna för energin sprudlar så kvaliteten får stå till sidan för känslan.

Vilken härlig kväll!! Jag ser fram emot fler “get-togethers” med dom här fantastiska tjejerna. Och framför allt.. stort LYCKA TILL med Influencers of Sweden! Det här kommer att bli så jäkla bra! Jag stödjer er i allt ert jobb och ett medlemsskap är redan tecknat.