Idag slank det ner en kanelbulle minsann

Ibland så går dagarna i en fart som känns som en vindpust. Timmarna tickar inte längre som på morfars klocka utan flyter fram som på en dyr Rolex som om tiden inte ville märkas, inte ville att vi skulle komma på att det gått några timmar till. Och så har det verkligen känts..

Kanelbullens dag idag. Självklart har jag beställt två stora kartonger med bullar till mina kära kollegor. Idag tog jag mig även iväg och köpte några fina linneservetter och flätade korgar att använda till bullarna. De kommer även passa bra på fredagar när vi dukar upp frukostbuffé.

Dagarna har gått i en halv dimma den senaste tiden. Jag har fått många nya och roliga arbetsuppgifter så mina dagar är mer än fullspäckade. Det har dock funnits några små gråa moln som har surrat ovanför huvudet men ett samtal senare så hade de skingrat sig och nu ser jag ännu mer ljust på framtiden, för nu kommer jag kunna skapa den ett stort steg framåt.

Något jag också känner rinner ifrån mig är kreativiteten. Jag vaknar i princip VARJE dag och planerar att just idag efter jobbet ska jag ta en sån bild, eller en sån serie och skriva ett blogginlägg osv osv.. men jag kommer aldrig till målet. Jag har ingen energi och det gör mig lite sorgsen. Jag har nog helt enkelt stulit min egna energi och slösat den på andra saker, men jag ska kämpa mig tillbaka.

I morgon åker vi till Säfsen och husvagnen igen, det ser jag jättemycket fram emot. Om jag skriver till er här inne att jag ska göra en Youtube-film över helgens tripp, då måste det betyda att jag inte kommer undan väl :). Jag ska prova att multitaska och filma med GoPro och drönare samt fota med systemkameran och sen kombinera allt detta. Det blir spännande att se om jag lyckas.

Men.. nu klev precis Micke in genom dörren efter sina 5 dagar i Oslo så.. bye mina fina läsare!!