Idag blir vi man och fru

Som ni säkert märkt så har aktiviteten här inne varit lite låg den senaste veckan, och det beror på att idag är det äntligen dags för vår stora dag.

Kläderna är strukna, skorna putsade, ringen framplockad ur skåpet och lokalen är dukad och klar. Det som jag vill göra nu på morgonen innan jag sätter mig i händerna på min bästa frissa Anna är att åka till lokalen och plåta dukningen i dagsljus.. för vi har ingen som kommer att föreviga den så det ska jag fixa :-).

Eftersom vår plan att bröllopet skulle vara ganska avslappnat, enkelt och inte så uppsjåsat så känner vi att vi lyckas att med ganska små medel fått ihop en dag som vi alltid kommer att minnas. Många fina vänner hjälper oss med blommor, mat, tårta osv.. men det kommer jag såklart att skriva massor om efter den här dagen.

Hjälp mig gärna med att hålla tummarna att jag håller mig varm då det är precis nollgradigt ute men solen skiner stort. Vi trotsar alla naturlagar och gifter oss utomhus vilket passar oss båda allra bäst. Det lär bli kyligt men det ordnar sig :).

Jag hoppas att ni alla som läser här kommer att ha en underbar lördag. Det ska vi ha, det lovar jag!!