Idag är det alla <3 dag

150214_UH01408

En kärleksfull tisdag

Det har nog inte undgått någon att den här dagen genomsyras av hjärtan av alla de slag, chokladaskar, blombuketter, presenter och söta små kort och hälsningar. Det är alltid trevligt att visa vår kärlek och omtanke, men visst har väl hela den kommersiella jakten gått lite överstyr?!

Jag vill här igenom min kanal skicka lite värme till alla mina läsare, mina vänner, min familj och jag har dessutom skänkt en slant till organisationer som hjälper hemlösa och ungdomar som har det tufft. Jag önskar att jag kunde hjälpa alla ensamma människor som inte har en familj att vistas hos, som inte har föräldrar eller barn som finns nära, och det är något jag ofta tänker på hur jag ska kunna göra med mina förutsättningar.

Jag funderar vidare på detta, samtidigt som jag känner mig lyckligt lottad över att ha en familj som står mig nära, jag har goda vänner och jag mår bra. Jag utmanar alla som läser här.. om du går ut bland andra människor idag, ge dom ditt leende så lovar jag att du får ett leende tillbaka. Om du har förutsättningarna så skänk gärna en slant till bättre behövande. En liten slant kan alltid hjälpa någon.

Med kärlek och omtanke kommer man långt