Idag för 30 år sedan…

Vad kan man säga?! 30 år har gått och jag älskar dig mer än någonsin faktiskt!! Vi får väl lika många år till tar jag för givet :-).
Lite kort så ser vår resa tillsammans ut så här..

1987
En tidig novemberkväll fick jag den stora äran att åka hem från en fest ute i skogen i din tjusiga bruna Volvo med den största bilstereo jag någonsin sett. Vi hade träffats tidigare och jag vet att jag tyckte att du var så himla häftig, du som kom från “stan”. Efter den kvällen så var det vi.

1992
Jag är 20 år gammal och vi har en liten ettårig dotter som ger oss fullt upp och lindar sin pappa runt lillfingret totalt. Vi båda pendlar till jobb, och lämnar dottern i pyjamas till farmor tidigt i gryningen, i andra städer och letar efter ett nytt hem.

1997
Vår dotter har fyllt hela sex år och börjat på förskolan, och hemma har vi ett ettårigt energiknippe som charmar alla men som storasyster gärna lämnar tillbaka till storken. Vi bor sedan fyra år tillbaka i jättemysigt parhus som jag ännu idag kan sakna. Jag har insett att jag inte kan fortsätta pendla med två små barn så jag säger upp mig på mitt jobb för att skola om mig.

2002
Nu är det dags för sonen att börja förskolan, och han dyrkar sin storasyster och det enda han inte gillar är att tvingas följa med på hennes ridtävlingar. Vi ägnar all vår tid till dem och stortrivs. Jag pluggar för fullt och börjar snart jobba med ekonomi.

2007
Den här tiden med åren runtomkring är fullspäckad med våra barns aktiviteter och jag tror att det känns som att vi knappt ses mer än i idrottshallar och ridhus, men vi älskar det jättemycket.

2012
Du har jobbat i Norge ett par år, och vi ses mest på helger eller varannan vecka och jag har upptagit gamla intressen och fotograferar mycket och bloggar. Du spelar innebandy när du är hemma och däremellan så kör vi på med helt vardagligt liv. Vår dotter har flyttat hemifrån och blivit vuxen på riktigt och sonen går sista året i grundskolan.

2017
Ja, här är vi nu. 30 år senare så har vi bott på 6 olika ställen tillsammans, bytt jobb ett antal gånger, startat företag, uppfostrat två barn som nu är vuxna och lever sina egna liv, vi har rest till många härliga platser på jorden tillsammans och njuter av helgerna tillsammans eftersom du jobbar i Norge i veckorna.