Ibland undrar jag varför..

161007_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_tyger_heminredning-2559

Om ni skulle fråga min sambo så skulle han gärna intyga att jag är jätteduktig på att starta nya projekt, men att avsluta dem.. njae, jag får inte direkt lika höga betyg där :-).

För ett tag sedan så köpte jag en tygbit och några nya kuddfodral till vardagsrummet, och den där högen ligger så fint i min studio och väntar på att bli sydda och framplockade.. men åh, så himla jobbigt det blev att försöka sy dom där kuddfodralen.. så det är ju en himla tur att jag har en väninna som är sömmerska och har ryckt ut tidigare när jag totalt blivit galen på mig själv.. så en morgon nu så kröp jag till korset och bad om hjälp igen.. och till sist så kom vi överens om att jag får komma hem till henne och sy mina egna kuddfodral med hennes braiga symaskiner och med hennes hjälp. Bra bra.. nu ska jag bara ta mig dit också :-))

Visst håller ni väl med mig om att ovanstående tyg ihop med de enfärgade kuddfodralen kommer att bli fint i soffan nu till hösten? De enfärgade kuddfodralen har jag köpt på H&M och tyget är köpt på R.O.O.M. om någon är intresserad av samma.

Idag har halva arbetsveckan snart gått och jag börjar min arbetsdag med Godmorgon Enköping, lite nätverkande med andra företagare ifrån Enköping, och sedan avslutar jag dagen med “syjunta” här hemma hos mig med barndomsväninnorna.

Ha en mysig onsdag!

11 oktober, 2016
12 oktober, 2016

RELATED POSTS

8 Comments

 1. Svara

  Ekenäsliv

  12 oktober, 2016

  Superfina tyger!
  Å bra att kunna få lite proffshjälp :))
  Just nu är jag galet seg och orkar inte ta mig för ett endaste dugg efter jobbet… Igår gick jag tom o la mig o somnade på soffan liksom… skärpning, det håller ju inte ;-)
  Kram Anna

  • Svara

   Ulrica

   18 oktober, 2016

   Nämen du, ibland så har man såna dagar och då får man bara acceptera det, vila och komma igen en annan dag :-)
   KRAM

 2. Svara

  Katarina

  12 oktober, 2016

  Å men så snyggt det där kommer att bli!
  Bara gört!!!
  Det går snabbt å så får du ju en härlig pratstund under tiden..;)
  Kram Katarina

  • Svara

   Ulrica

   18 oktober, 2016

   Du är klok du, min vän :-). Smart att tänka så att jag inte “jobbar” utan är på fikadejt och så får jag med mig fina kuddar hem.
   Smart smart!! KRAM <3

 3. Svara

  Lena - gott för själen

  13 oktober, 2016

  Jamen åh så snygga färger ihop. Det kommer att bli kanon. När det nu blir klart… :-) Själv har jag givit upp på mig själv och ger mig inte in i sånt längre. Hatar när saker blir liggandes och tittar på en.

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   18 oktober, 2016

   Ja, jag borde ge upp men jag gör ju aldrig det.. lär mig alltså aldrig :-)).
   Kram

 4. Svara

  Ella

  18 oktober, 2016

  Så snygga!! Blev det några fina kuddar än? 💛

  • Svara

   Ulrica

   18 oktober, 2016

   Tack snälla :-).. Ehhrmm.. näe, tyget ligger snällt kvar på hyllan, men jag ska, jag lovar :-))

LEAVE A COMMENT