161007_hus30_fotograf_ulrica_hallen_fujifilm_tyger_heminredning-2559

Om ni skulle fråga min sambo så skulle han gärna intyga att jag är jätteduktig på att starta nya projekt, men att avsluta dem.. njae, jag får inte direkt lika höga betyg där :-).

För ett tag sedan så köpte jag en tygbit och några nya kuddfodral till vardagsrummet, och den där högen ligger så fint i min studio och väntar på att bli sydda och framplockade.. men åh, så himla jobbigt det blev att försöka sy dom där kuddfodralen.. så det är ju en himla tur att jag har en väninna som är sömmerska och har ryckt ut tidigare när jag totalt blivit galen på mig själv.. så en morgon nu så kröp jag till korset och bad om hjälp igen.. och till sist så kom vi överens om att jag får komma hem till henne och sy mina egna kuddfodral med hennes braiga symaskiner och med hennes hjälp. Bra bra.. nu ska jag bara ta mig dit också :-))

Visst håller ni väl med mig om att ovanstående tyg ihop med de enfärgade kuddfodralen kommer att bli fint i soffan nu till hösten? De enfärgade kuddfodralen har jag köpt på H&M och tyget är köpt på R.O.O.M. om någon är intresserad av samma.

Idag har halva arbetsveckan snart gått och jag börjar min arbetsdag med Godmorgon Enköping, lite nätverkande med andra företagare ifrån Enköping, och sedan avslutar jag dagen med “syjunta” här hemma hos mig med barndomsväninnorna.

Ha en mysig onsdag!