Ibland skulle jag vilja vara..

150923_hus30_katter_DSCF1577

 

150923_hus30_katter_DSCF1580

 

150923_hus30_katter_DSCF1581
Foto: Fujifilm X-T1 | Fujifilm XF 35mm/1.4

Ibland skulle jag vilja vara en katt.. tänk att få slappa i soffan HELA dagarna med lite paus för att släpa sig till matbordet :-)

Så här ser det ut nu på morgonen här hemma i soffhörnet. En katt på ryggstödet och en som virvlar runt och kråmar sig bredvid mig. Jag har njutit av en skön frukoststund, älsklingen har brett ut sig i hela soffan med dator, mobil, block, tidningar och idag är han fullkomligt övertygad om att både tips och trav kommer att ge storvinsten *fniss*. Ja, jag lovar att inte gnälla om den gör det såklart!

Idag är jag totalt oduktig.. vi ska fira sonens födelsedag med släkten, men det blir bara köpefika idag.. kroppen säger fortfarande ifrån för att göra alltför mycket rörelser med armarna, så det får vara så idag.. jag hade sett framför mig att orka baka bullar, kärleksmums och goda marängtårtor med chokladganache och jordgubbar.. men men, ibland så säger verkligheten ifrån så strax åker vi och shoppar lite gofika på bageriet istället.

Jag hoppas att ni alla får en lördag precis som ni vill ha den!