I höst blir en plus en till ett
bröllop, fotograf ulrica, fotograf enköping

Den här resan började för 32,5 år sedan och nu är det äntligen dags att ta nästa steg. Jag har försökt komma på hur jag skulle öppna upp för det här i bloggen men allt lät bara larvigt, oäkta och konstlat, så nu gör jag det bara. Berättar att vi efter alla år ska bli ett, få samma efternamn och få kalla varandra för man och fru.

Vi gifter oss i höst!

Planeringen pågår för fullt och just nu är datumet bokat och fotografen bokad. Vi har vänner som fixar maten och bröllopstårtan samt ser till att vi blir lite servade under middagen. Klänningen hänger på vår sovrumsdörr och väntar på den stora dagen. Ringen har ni säkert redan gissat att den ligger i asken på bilden. Ni kommer att få se allt längs resan, inga hemlisar här inte :-)

Det som inte är klart är var vi ska gifta oss och lokal för middag har vi ett par olika som vi väljer mellan just nu, och inväntar besked om de är lediga. Vi har inte heller bokat någon vigselförrättare men det löser sig tänker jag.

Vill ni följa oss fram till vår dag?

Nu när jag öppnat upp för den här resan här, så tänker jag att ni ska få följa med fram till den stora dagen i höst. Jag hoppas ni vill det :-).