I höst blir en plus en till ett

bröllop, fotograf ulrica, fotograf enköping

Den här resan började för 32,5 år sedan och nu är det äntligen dags att ta nästa steg. Jag har försökt komma på hur jag skulle öppna upp för det här i bloggen men allt lät bara larvigt, oäkta och konstlat, så nu gör jag det bara. Berättar att vi efter alla år ska bli ett, få samma efternamn och få kalla varandra för man och fru.

Vi gifter oss i höst!

Planeringen pågår för fullt och just nu är datumet bokat och fotografen bokad. Vi har vänner som fixar maten och bröllopstårtan samt ser till att vi blir lite servade under middagen. Klänningen hänger på vår sovrumsdörr och väntar på den stora dagen. Ringen har ni säkert redan gissat att den ligger i asken på bilden. Ni kommer att få se allt längs resan, inga hemlisar här inte :-)

Det som inte är klart är var vi ska gifta oss och lokal för middag har vi ett par olika som vi väljer mellan just nu, och inväntar besked om de är lediga. Vi har inte heller bokat någon vigselförrättare men det löser sig tänker jag.

Vill ni följa oss fram till vår dag?

Nu när jag öppnat upp för den här resan här, så tänker jag att ni ska få följa med fram till den stora dagen i höst. Jag hoppas ni vill det :-).

RELATED POSTS

8 Comments

 1. Svara

  Caroline

  23 juni, 2019

  Så fantastiskt. Älskar denna fas nu, spänningen inför osv. Uppdatera gärna mycket och ofta. Jag tycker det är så svårt att veta hur mycket man ska dela med sig utan att berätta för mycket för de som ska komma 😅 Du kanske lyckas bättre ❤️

  • Svara

   Ulrica

   26 juni, 2019

   Jag ska försöka uppdatera så mycket jag kan :). Jag tror inte att jag har tänkt så mycket på om jag avslöjar saker eller inte. Vårt bröllop blir så litet och intimt att jag inte har så mycket som kan avslöjas egentligen :). Men jag kanske inte kommer att visa ringen och klänningen i sin helhet innan möjligen väldigt nära inpå den stora dagen <3

 2. Svara

  Helena - Oh darling, let's be adventurers

  23 juni, 2019

  Åh grattis! Så roligt! :) Läser gärna mer om detta.

  • Svara

   Ulrica

   26 juni, 2019

   Tack fina du :). Ja, det lär bli några inlägg på vägen!!

 3. Svara

  Annie - Fotograf i Stockholm

  24 juni, 2019

  Men vad kul och spännande! Grattis :D

  • Svara

   Ulrica

   26 juni, 2019

   Tack snälla du :)

 4. Svara

  Lena - gott för själen

  29 juni, 2019

  Jag är så himlans glad och pirrig för er skull! Det är ju så grymt att känna att man vill gifta sig efter så många år! Bra jobbat!

  Kram Lena

  • Svara

   Ulrica

   7 juli, 2019

   Så glad jag blir av dina ord. Jag hoppas att vi får en toppendag :). KRAM

LEAVE A COMMENT