I ett hav av gigantiska solrosor

Äntligen är Ihrséns solrosor klara för självplock. Den underbara gården som ligger bara ett stenkast hemifrån oss. Igår kom Mickes bror och barn och hälsade på oss, så jag tog med ungarna på en tur för att plocka solrosor och det var himla mysigt och kul :-)

Jag har skrivit om gården och solrosorna tidigare, då hade jag också en egen liten fotosession där, vilket jag planerat länge för att göra om och ta lite nya profilbilder på mig.. får se om jag hinner få till det inom de närmaste dagarna :-)

Om man vill komma och plocka så är det bara att parkera på gården, plocka sina blommor och swisha för det antal solrosor man har tagit. De kostar 15 kr/st eller 10 st för 90 kr.

Ungarna tyckte att det var jättekul att hjälpa till att leta efter den perfekta solrosen och valde ut några gigantiska och några mindre. Det var viktigt att alla blad satt kvar, satt rätt och att det inte var några getingar som satt och åt middag på rosorna. Det är bra att vara noggrann.

Något dom tyckte var mest roligt var att få sno min kamera och fotografera, så jag fick agera fotomodell. Tuva sa åt mig hur jag skulle stå och hålla blommorna och kolla.. jag tror vi har en blivande porträttfotograf :-). Hampus gillade mest att plåta traktorer och cyklar på gården :-)

Ungarna plockade varsin solros som de skulle ge till mamman som jobbat natt, det var väl gulligt av dem.

De jag plockade hamnade i vas på TV-bordet hemma. Så ljuvliga att vakna upp till.
Nu har Micke åkt för att spela padel med sin son, sin bror och sin svärson.. familjematch alltså.. och jag hör att en bildörr stängs utanför vilket betyder att snart kliver prins William in genom dörren och ska spendera några timmar med mormor :-). Får nog plocka bort vasen med solrosor tror jag minsann *fniss*.

Ha en underbar lördag, fina ni!
Pussåkram