Hur många stjärnor kan man ha?

Inlägget innehåller reklamlänk till Mio

Hörrni.. det börjar närma sig advent. Är du en sån som vill ha julstjärnor eller adventsljusstakar, eller både och? Jag blandar hej vilt och i år kommer vi även hänga pappersstjärnor på väggar och dörrar.. hur många stjärnor kan man ha? 🤩

Nu har vi även ett stort uterum där det krävs lite större stjärnor och jag har hittat den här, den här och den här som jag tror kan passa finfint. Vad tror du? Vilken gillar du mest? Kommentera gärna 🙏🏻

19 november, 2021

RELATED POSTS

3 Comments

 1. Svara

  Sallys hus

  18 november, 2021

  Heeeej vännen…. nu har jag läst ikapp lite och tänkte att det var på sin plats med en liten hälsning…
  Ska verkligen försöka bli bättre på att kika in och säga hej till mina rara bloggvänner…………..
  Det betyder ju så mycket med bara en liten kram.

  Jag har suttit o dreglat över dina bilder och blivit SÅ sugen både på att städa, inreda och fota… Så TACK för inspirationen.
  Du är så duktig på ALLT du vännen…
  När jag är här inne saknar jag dig ännu mer… det här året har ju varit minst sagt galet men nu börjar jag se ljuset i tunneln och där framme hägrar en massa må-bra-saker att ta tag i… Som att träffa fina vänner tex…;)
  Kram vännen och ha en riktigt mysig helg!
  Katarina

 2. Svara

  Sallys hus

  18 november, 2021

  Å jaa just ja…..
  Man kan ha MÅÅÅÅÅÅNGA stjärnor…;) Precis så många som man vill..;)
  Kraaaaaam

 3. Svara

  Lena - gott för själen

  10 december, 2021

  Så härligt med en massa stjärnor! (Det var bara mittersta länken som funkade. Kanske är de andra slut nu).

  Kram Lena

LEAVE A COMMENT