Hur kommer man igång igen?

Det finns inte mycket jag tycker om mer än att fotografera, redigera bilder och blogga.. men ändå så sitter jag där, tittar på mina bilder och kommer ingen vart. Jag ska definitivt inte nedvärdera bloggandet och säga att det inte tar så mycket tid att komponera blogginlägg för det gör det, men å andra sidan så KAN jag ta mig den tiden i stället för att göra andra saker.

Är mina bilder dåliga? Näe, egentligen inte alls faktiskt.. jag är ingen superfotograf men helt klart så är jag ganska duktig :-).

Är mina texter dåliga? Näe, kanske inte.. även om jag tycker att det finns stor förbättringspotential.. ibland vill jag visa min sjuka humor, ibland vill jag vara så lite drömmigt romantiskt lantlig, önskar att jag kunde skriva mer kreativt och “fångande” kanske.

Jämför jag mig med andra? All the time.. jag erkänner villigt men inte så glatt att jag.. ja, vad säger man.. känner mig utanför? Önskar att min blogg hade fler besökare? Att jag fick fler samarbeten? Att jag.. ja, inte sjutton vet jag.. en svaghet? Ja, förmodligen men jag är absolut inte perfekt.

Ibland skulle jag vilja vara mer öppenhjärtlig.. kanske våga utmana med lite impopulära åsikter, men är sjukt rädd att bli impopulär själv så jag håller näbben.

Men för fan Ulrica.. ut med inlägg och tänk inte så jäkla mycket. Ja, så får det bli! PUNKT.
Just fly away liksom!