Hot coco in bed :)

141201_hus30_choklad_UH09808

 

141201_hus30_choklad_UH09805

 

141201_hus30_choklad_UH09803

Foto: Nikon D800 : Nikon AF-S 50mm/1.4 G

Älsklingen åkte ju till Norge i söndags morse och igår vid lunch susade även sonen iväg till fjällen med företaget där han gör sin gymnasiepraktik. Dom ska dra larminstallation på Lofsdalens fjällhotell så det blir hårt jobb några dagar framöver, men jag vet att han är jätteglad åt att få följa med :). Dels så är erfarenheten mycket bra, men sen älskar han Lofsdalen då vi tidigare haft fjällstuga där och saknar den enormt mycket!

Eftersom jag då var ALLDELES ensam hemma igårkväll så började jag med att fylla i lite papper som måste skickas lite överallt, betalade några sent inkomna fakturor och sen tänkte jag minsann att jag inte skulle göra någon mer nytta för kvällen.

Så.. fram med kameran, på med raggsockor, koka lite varm choklad, vispa grädde, fram med spritspåsen och lite kanel.. och vips så skapade jag mig lite färska bloggbilder :).
Även datorn flyttade in i sängen, och jag tänker förlora mig i 1920-talets Downton Abbey.

Ikväll ska jag iväg på trevligheter, mer om det senare :)

PS! Har ni sett att det snöar i min blogg?
Det måste vara någon widget som jag lagt in förut som jag glömt, för jag blev lika förvånad själv i morse :). Men eftersom det inte snöar utanför dörren så bjuder jag på lite snöfall här inne i alla fall!

1 december, 2014
4 december, 2014

RELATED POSTS

9 Comments

 1. Svara

  Hem & Trevligheter

  1 december, 2014

  Åååh, så himla gott med varm choklad. Specielt med jädrigt mycket vispgrädde till. ;)

  Kram Linda

  • Svara

   Ulrica

   2 december, 2014

   Jajamensan, mycket lull-lull runt volangerna, det gillar jag :-))
   Kram Kram

 2. Svara

  Katarina

  1 december, 2014

  Å men åååå…ååå va mumsigt det där såg ut.. ååå mysigt att bädda ner sig så där!
  Jag har inte sett den där serien men tänker mig att jag ska börja kika på den i jul. Kan ju bli en skön avkoppling då tänker jag..;) Få se om jag kan hålla mig ända tills dess..;)
  Super fina bilder!
  Kram Katarina

  • Svara

   Ulrica

   2 december, 2014

   Tack snälla du :).
   Det är verkligen avkoppling att drömma sig bort i serien :-)
   Kram Kram

 3. Svara

  Susanne

  2 december, 2014

  Åhh så mysigt det ser ut:)
  Längtar efter en sån dag när man bara kan mysa.

  Ha en fin dag vännen
  Susanne

 4. Svara

  fru vardag

  2 december, 2014

  Hej:)! Oj vad jag har missat mycket här nu… Har varit hektiska dagar för mig, men nu har jag uppdaterat mig lite. Kul med snö;)! Och varm choklad är väll aldrig fel. Så spännande med trevligheter i helgen. Nyfiken som bara den;). Trevlig kväll kram Gabriela

 5. Svara

  Maria O

  2 december, 2014

  Vilka mysiga bilder! Så fina och väcker definitivt sugen efter varm choklad :)
  Kram Maria
  Ps. Tack för dina alltid så fina kommentarer

 6. Svara

  Lena - gott för själen

  2 december, 2014

  Så bra att det blev så, så att vi också kunde få ta del av några vackra bilder!

  Karm Lena

 7. Svara

  Home2tiny

  2 december, 2014

  Såå mysigt o såå fina bilder, nu blev jag sugen på varm choklad o myyyyycket vispgrädde. Kramisar Tina

LEAVE A COMMENT