Hot coco in bed :)

141201_hus30_choklad_UH09808

 

141201_hus30_choklad_UH09805

 

141201_hus30_choklad_UH09803

Foto: Nikon D800 : Nikon AF-S 50mm/1.4 G

Älsklingen åkte ju till Norge i söndags morse och igår vid lunch susade även sonen iväg till fjällen med företaget där han gör sin gymnasiepraktik. Dom ska dra larminstallation på Lofsdalens fjällhotell så det blir hårt jobb några dagar framöver, men jag vet att han är jätteglad åt att få följa med :). Dels så är erfarenheten mycket bra, men sen älskar han Lofsdalen då vi tidigare haft fjällstuga där och saknar den enormt mycket!

Eftersom jag då var ALLDELES ensam hemma igårkväll så började jag med att fylla i lite papper som måste skickas lite överallt, betalade några sent inkomna fakturor och sen tänkte jag minsann att jag inte skulle göra någon mer nytta för kvällen.

Så.. fram med kameran, på med raggsockor, koka lite varm choklad, vispa grädde, fram med spritspåsen och lite kanel.. och vips så skapade jag mig lite färska bloggbilder :).
Även datorn flyttade in i sängen, och jag tänker förlora mig i 1920-talets Downton Abbey.

Ikväll ska jag iväg på trevligheter, mer om det senare :)

PS! Har ni sett att det snöar i min blogg?
Det måste vara någon widget som jag lagt in förut som jag glömt, för jag blev lika förvånad själv i morse :). Men eftersom det inte snöar utanför dörren så bjuder jag på lite snöfall här inne i alla fall!