Höstkänslor


Bilden tagen med Fujifilm X100s

Idag var det första arbetsdagen efter semestern. Jag gillar mitt jobb så det var inga ledsna miner eller ångest över att gå tillbaka dit, men visst är det väl alltid skönt att vara ledig :). I morse var det kyligt i luften, regnet hängde tungt i de grå molnen och det kändes som höst. Då är det alltid mysigt att krypa upp i soffhörnet och tända lite ljus.

Idag, så här på en måndag, så kom den kvinnliga veckan och hälsade på med full kraft och min träning fick stå helt åt sidan idag, jag kände att energin inte fanns till det. Det är helt OK med vilodagar också, men i morgon måste jag ta mig an veckans mil-sväng ( håller på att träna inför mitt största lopp.. ska springa tjejmilen om tre veckor ).

Ni som eventuellt hittat hit märker att bloggen fått ny adress och helt ny layout. Jag gissar att jag inte kommer bli någon superbloggare någonsin, men jag tycker om att skriva ibland, och visa mina foton.. så jag ville ha en komplett blogg för alla mina hobbys och annat i vardagen. Jag hoppas ni hittar något värt att läsa om eller titta på :)

Snart är den här måndagen slut så jag passar på att önska just DIG en fin tisdag!

11 augusti, 2013
15 augusti, 2013

RELATED POSTS

1 Comment

 1. Svara

  Anette

  18 augusti, 2013

  Även om inläggen inte kommer varje dag så kikar jag in och blir alltid på TOPPENBRA humör när jag ser att det kommit något nytt. Som idag; kom in här efter att inte ha varit inne på länge och OJ vad jag har mycket att ta igen :)


  kram
  Anette

LEAVE A COMMENT