Höstkänslor

130915_UH04177
Bilden tagen med Nikon D800 : Nikon AF-S 85mm/1,4 ED

Enköpings kommun har anlagt en stor äng med solrosor och de har gått ut med att det är fullt tillåtet att
plocka blommor där så det är så härligt att fylla en vas med solrosorna :).

Idag fick jag äntligen även dit mitt skoskåp från IKEA som är mer stilrent än den gamla shabby chic-byrån som satt i hallen tidigare. Jag är ingen sån tjej som vill ha shabby chic med slitna avskavda möbler osv..
utan jag vill ha rena linjer men med en hemtrevlig touch.. så jag byter ut vissa saker lite då och då, när det finns möjlighet. Skoskåpet köpte jag på annons till vrakpris tidigare i våras, sen har det stått och väntat på att bli fixat.

Nu är det redan söndagkväll och jag håller på att röja här hemma, jag har sparat gamla foto, inredning och träningstidningar ända sedan 2005 i en garderob. Nu ska de skänkas och slängas bort, jag läser dom ju ändå aldrig mer än ett par gånger och nu har jag sparat de allra senaste, resten får rensas ut.

Att rensa, både i skåp, lådor och själ skänker harmoni.

I huvudet går det runt som en bisvärm just nu.. jag kan inte berätta något än, men hoppas kunna berätta något riktigt kul i början på nästa vecka. Lyxproblem kommer många att säga om mitt “problem”, och det ÄR ett himla angenämt dilemma jag har hamnat i, men för mig känns det just nu inte alls roligt.. men mer om det senare!

I morgon kommer mina Enköpings Pyssel-kollegor Annelie och Johanna på middag. Vi ska sy ihop det allra sista inför den stora pysselträffen som vi anordnar nästa helg. Det är alltid trevligt när vi planerar dessa träffar.

Trevlig söndagkväll :)